| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 12:44 Заглавие: |
|
|
Явно навсякъде е различно.
Мед=6.80лв
Алуминий=2лв
Бронз=4.50лв
Нераждавейка=4.50лв
И на всичките се слага 15% |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
scalpelo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 19:07 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | | scalpelo написа: |
Изказваш се неподготвен-книгата не е за вторични,а кондензаторите ги подарих вече  | Малкия появи се тук преди време с една наистина благородна идея Отговори ми защо толкова бързо се превърна в дребен тарикат и търгаш Започваш да дразниш кондензатори ,книги, издаване на цветни метали и тем подобни простотии Стегни се малко тук има доста неща които можеш да научиш самокато четеш темите |
Защо мислиш,че съм се превърнал в тарикат-за мене тарикащина би било да им искам безумно висока цена или да се правя на интересен.При положение,че нещо на мен не ми трябва,а помислих че на някой ще му трябват,защо да не ги подаря.На човека ще му свършат работа поне така ме увери.Книгата също мисля,че е за този форум "Импулсни схеми и у-ва".Цените на цветните метали и в тях какво лошо намери?
Извинявам се ако съм обидил някой или темата ми не е за този форум.Нима е лошо,че питам.Наистина има много знаещи и можещи хора във форума и им се искрено извинявам ако съм сбъркал в нещо. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 13:54 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | Данъкът е само за физически лица - предавайте като фирми за да не ви го удържат. |
А фирмите не плащат ли данъци? Ако си на патент - добре, ако си на корпоративно - май е по-добре като физическо лице. Стига да не се сетят да ги декларираш и да платиш и осигуровки върху тях /трябва да се направи емотикон "смях през сълзи", като се наблегне на сълзите/ |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 14:10 Заглавие: |
|
|
Абе опасно си е да се предават на вторични суровини цветни метали и старо желязо . Всичко се описва записва и току виж като дойде една ревизия като на Вальо топлото и ще ни укаушат. Аз сега треперя за тия няколко кила злато дето ги изкарах от старите телевизори та вече съм спрял и без пари да ми ги дават не ги вземам.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 7:57 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Абе опасно си е да се предават на вторични суровини цветни метали и старо желязо . Всичко се описва записва и току виж като дойде една ревизия като на Вальо топлото и ще ни укаушат. Аз сега треперя за тия няколко кила злато дето ги изкарах от старите телевизори та вече съм спрял и без пари да ми ги дават не ги вземам.  |
Регистрирай и втора дейност: пункт за вторични суровини - извличане на благородни метали "Golden Koceff" и вършиш всичко законно. Само побързай, докато колегите не са разгадали технологията, че бизнеса ще изстине  |
|
|
 |
|