| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 20:45 Заглавие: |
|
|
Да всеки има претенции за климатика на комшиите но като сложи свой по брамчащ........ ....... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 21:47 Заглавие: |
|
|
Проблемите са общи и ядовете нямат свършване. Моя е на 5 дена и вече пълни балкона с вода на комшия живеещ 3 етажа под мене. Още при закупуването е трябвало да запиташ за колко децибела шум на външното тяло става въпрос. Ако си намалил от цената значи тези характеристики са останали на заден план и вече ще ти се връща солено. _________________ Иво Банов |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 22:29 Заглавие: |
|
|
Естествено никой не е длъжен да слуша това бръмчене.Всеки има право на тишина и спокойствие след 22 часа.Моя скромен съвет е да видиш дали нещо не изпада в резонанс и бръмченето да се предизвиква механично от някой чарк във външното тяло.Ако няма такова просто след 22 часа е нормално да не тормозиш околните защото може и ти да се окажеш на тяхно място.Успех  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 22:39 Заглавие: |
|
|
Това са шумове от вибрациите по панела те тампони не трябва да слагат на външното тяло а на стоиката към панела май.  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 22:59 Заглавие: |
|
|
Ами много е гадно-от опит зная.На мен ми бръмчи моя.Набутах се с един боклук-не ви е работа!Има страхотни вибрации от компресора и ни тампони го оправят,ни нищо.Дори след като направих външна топлоизолация и смених старата дограма пак се чува.Много по-малко,ама се чува!Провери да не би тръбите да опират по стената.Това беше единственото нещо,което направиха в моя случай от сервиза и имаше частичен ефект.Ако се допират до стената просто ги отдалечи малко,също така ако имаш достъп до компресора огледай за чаркове,които евентуално биха могли от тук,от там да се попритегнат,за да намалиш вибрациите.Иначе по принцип не трябва в жилището да има шумове.Другите ни климатици в стаите изобщо не ги чуваме,въпреки че като изляза навън се чуват. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 10:10 Заглавие: |
|
|
Е честно да ви кажа такова нещо за което говорите в климатиците втора ръка внос от Япония няма .И на двата ми климатика като застанеш до тях се чува само едно писукане като щурче .Работят по тихо от хладилника които си купиха родителите ми преди една година така че качеството на техниката е очевидно.Сега по темата тампоните които ползваш трябва да са по специални а не тези които идват с комлектацията на климатика .Тампона трябва да има отвор така че болта да е изолиран от стоиката , нещо като тампоните на двигатела на автомобилите.Върви в един сервиз за хладилници и си изпроси 4 тампона от компресор те са от този тип.Успех сигурен съм че това ще помогне , но ако няма кои да оправя комшииката от време на време ще ти е много трудно  _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 11:13 Заглавие: |
|
|
" Индианците ,които живеят край водопада не чуват звука на водопада" >Полет над куковиче гнездо<  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
j90 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 14:10 Заглавие: |
|
|
| Май на комшииката е друг проблема,не е в климатика според мен,ако не води редовен полов живот,даже да изолираш външното тяло пак ще и шуми и ще се заяжда с теб! |
|
|
 |
|