Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2004 19:56 Заглавие: Re: Моята начална цена :))) |
|
|
| Калчо Василев написа: | Здравейте,
Auviteh, не съм забравил да сменя третия кондензатор, просто не знаех, че трябва да го сменя . Липса на опит и знания , трябваше да се допитам първо в този форум например, ама както и да е, вече е късно.
Вчера говорих с техника от сервиза и потвърдих, че ще платя тези 60 лева и поръчката ми е в ход. Видеото ще е с нова глава, ремонтирано захранване, профилактика на механиката - почистено и смазано и още един чип, не разбрах кой точно.
Tokio, началната ми цена е 120 лева. Ще я задържа така известно време, после разбира се, ще намалее . Вероятно не те устройва, но така смятам да направя. Половината ни фирма е ямболска, офиса ни е зад МГ-то, няма да е проблем контакта. |
Благодаря за офертата, но цената не ме устройва. Аз исках да го купя развалено, но щом си решил да го ремонтираш......дано като го продадеш да можеш да си възстановиш парите, които ще дадеш за ремонта. Аз имам магазин за техника втора употреба и видеата ги продавам на цени от 50 до максимум 100 лева за нови стереомодели видеа. Не съм се заглеждал по цените на новите видеа, но съм чувал, че ново стереовидео може да се купи за 180 лева........... |
|