Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Кой какво е направил?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ariel
Гост

МнениеПуснато на: Сря Дек 22, 2004 8:48    Заглавие: кой какво е направил Отговорете с цитат

Мисля че повечето в участници в този форум са направили по нещо.Или правят. Но понеже се настоява аз ще отговоря за себе си не за да се похваля , а за да бъда полезен на някой. Занимавам се с приложна електроника. Устройствата които съм направил са десетки. Но да се върна на въпроса с дистанционното управление. От 30год. се занимавам с тази дейност и професионално и като спортист . МС съм на RC самолети и хеликоптери. Имам профи апаратура за управление,но за хоби си направих приемник който работи на земя до550м а във въздуха в зоната на видимостта. Сега си правя предавател на първо време 4 канален , но само като хоби . Така че не само си приказваме но и работим , а във форума човек винаги може да открие хубава идея,даже и от човек който не знае за нея.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Сря Дек 22, 2004 17:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз си взех количка от пазара за 18лв и е бая голяма. Първоначалната идея беше да си я направя с дистанционно, дори си намерих схема със 7 команди но неможах да разбера как работи и дали ще ми стигне акъла да я направя. Тя е точно за такива играчки със фарове стопове мигачи напред назад и настрани. Ще я потърся който иска да я рагледа. http://www.shema.ru/cgi-bin/rshema.pl?name=6&file=r-upr1.shtml
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети