| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 19:07 Заглавие: |
|
|
| borko 30 написа: | | Вярно бе !Това първо трябваше да направя ама....С празна ще работи ли или да търся дъмп? |
С празна го пусни не би трябвало да има проблем,а при руснаците има и дъмпове за този модел .Ако на клиента не му пречи здавай му го така _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 19:07 Заглавие: |
|
|
Хм!С нова празна 08 като го пусна стои само в AV!Слагам старата и му се обаждам да си го взима .Като си иде ако не се обади начи няма да го мисля-може пък да му е свикнал така Обади ли се тогава ще му мисля |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 19:09 Заглавие: |
|
|
| Нямаш настроени програми (всички са "скипнати"). |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 21:57 Заглавие: |
|
|
Мина ми после през акъла ама той го взе човека.Ако ви кажа колко му взех за труд сигурно ще ми се смеете ама аз като не довърша нещо някак ми е терсене.Още не се е обадил за проблем ,пък като съм му взел дето се вика нищо пари за този стар телевизор по-спокойно ще спа.Не знам вие какво мислите ама аз съм така -не мога да злоупотребявам с хората  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 22:10 Заглавие: |
|
|
| borko 30 написа: | Не знам вие какво мислите ама аз съм така -не мога да злоупотребявам с хората  |
Така си е.По-лошото е че ти телевизора го оправи да е ОК
| Цитат: | | С нова празна 08 като го пусна стои само в AV! |
и после сам го развали щото наистина като сложиш празна памет и няма нищо вътре седи само на AV и програмите са скипирани и трябва да ги вкараш наново.
Абе здраве да е.Пък и кусура е дребен-дори и така да е-не дразни кой знае колко. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 22:18 Заглавие: |
|
|
| Божилов ,човек се учи до като е жив ,и аз съм човек все пак и ми тежи този пропуск ама не мога да върна нещата ,освен ако клиента не се върне да оправя нещата! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 22:53 Заглавие: |
|
|
Нещо почва да ме гложди отвътре ,хем дето се вика нищо пари му взех ама не е там работата!Утре ставам и отивам в тях да го оправя както трябва -без пари разбира се,тогава вече ще съм спокоен и рахат!Той е свестен човек и трябва да довърша това което съм започнал ,инак не ме свърта на едно място!  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 8:02 Заглавие: |
|
|
| След като той си настрои програмите "проблема" би трябвало да изчезне. |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 8:14 Заглавие: |
|
|
Нищо му няма.Сдавай го и пей сърце  _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 22:11 Заглавие: |
|
|
Сложих му днес новата памет и на едно кафе време му настроих и програмите които най гледа!Много доволен клиента -направо....Неска цял ден съм на 6 ,като се връщах от сервиза ми се счупи съединителя на колата и останах на пътя по тъмно ама не ми пукаше много Само дето ме притеснява колко ли ще струва ремонта  |
|
|
 |
|