| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lsabg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 08, 2005 17:12 Заглавие: |
|
|
| Има такива готови сендери на 2.4 гигахерца с много високо качество.звука е стерео и хвърлят до 100м |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 17:33 Заглавие: |
|
|
Е то много работи има наистина Но проблема е, че са скъпи. До колкото знам дават 50 м за свободно излъчване или 5mW което едва ли е едно и също ама както и да е, предполагам, че вилата е извън гъсто населен район ? За свободни канали е по добре в S каналния обхват да се излъчва, например бабите и дядовците да не хващат нищо със старите телевизори  |
|
|
 |
Теката Гост
|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 9:15 Заглавие: Пак казвам........ |
|
|
| Излъчването на тази честота в дециметровият обхват е забранено и това се следи, не казвам от кого. По добре си направете модулатор който да излъчва в началото на метровия обхват 3-4 ТВ канал където няма национални предаватели. Това което искате да си направите да гледате филми от РС съм го направил в къщи, но с RF модулатор който работи на 3 ТВ канал, с кварцов генератор. Намерих го случайно в магазин, работи перфектно, няма хармоници. Преди това използвах един модулатор от игра Нинтендо, но излъчва с много хармоници в метровия и дециметровия обхват. Имам една схема на точно това което искате за 3-4 канал, ако представлява интерес дайте майл да ви я пратя. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 16:03 Заглавие: |
|
|
Сложи я във файлообненника или я прати на email
[email protected] |
|
|
 |
Данаилов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 21:55 Заглавие: |
|
|
| Ако ти е удобно пратия на [email protected] |
|
|
 |
Теката Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 9:05 Заглавие: За Данаилов и Slav4o |
|
|
Данаилов аз съм също от Варна, можеш да ми се обадиш на тел.469380 след 18.30 или GSM 0889551726 по всяко време. Изпратих ти схемата на майла.
Slav4o нещо майла ти ми се струва неправилно написан има шпациа преди единицата. Ще опитам във файлообменника. |
|
|
 |
Данаилов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 19:14 Заглавие: |
|
|
| Ще ти се обадя,а схемата я получих.Благодаря ти. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 0:51 Заглавие: Re: За Данаилов и Slav4o |
|
|
| Теката написа: | Данаилов аз съм също от Варна, можеш да ми се обадиш на тел.469380 след 18.30 или GSM 0889551726 по всяко време. Изпратих ти схемата на майла.
Slav4o нещо майла ти ми се струва неправилно написан има шпациа преди единицата. Ще опитам във файлообменника. |
Шпация ? това е долна черта. По - добре прати на s_bel4ev#magibg.com не пиша @ заради спам  |
|
|
 |
|