|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Edesign Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 13:26 Заглавие: |
|
|
Здравей аттача е една подсказка как може да се направи. Защо използваш 12 волта не ми е много ясно с 5 волта и добри светодиоди се постига невероятна яркост. А и цената с тези оптрони не ми се вярва да я докараш ниска.
ето и линк към готово решение http://www.electronicsdesign-bg.com/?t=7&rID=19
и съм сигурен поне 90% че проблема не е само в хардуера ти и ние когато го разработвахме имахме подобни ефекти - всичко е софтуер! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 19:35 Заглавие: |
|
|
Edesign, не се получава яркост с 5V.
Времето на светене на всяка колона е 1/32(Имам 32 колони)! Това първо опитах, но светенето е отчайващо ниско, а предвид, че диодите са 4000mCd, направо е смешно лошо за тях...
Комбинатор, трудно ми е да споделя твоята увереност, най-малкото, защото и логиката, и държанието на схемата показват друго.
Нямам проблем с яркостта на светене в рамките на светещата група, а в светене на елементи, които трябва да са изгасени!
Почти същите процедури използвам в други програми и там няма проблем. |
|
|
 |
woodoman Активен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|