| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ДИНКО 7804 Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 12:39 Заглавие: |
|
|
Мисля че G111S  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 12:49 Заглавие: |
|
|
Еврика Схема от руския монитор,ако успееш да преодолееш убийствено трудните изисквания за регистрация  _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 12:50 Заглавие: относно "търсенето" |
|
|
Здравейте,
Ако може да ми обясните как? става търсенето на определено
(да кажем G110)шаси в Енциклопедията ,по-специялно във
вашта тема със снимките на шаситата, че нещо не се справям .
Ако потърся нещо трябва да прегледам всичките 20 и кусур
страници.
...а и май не само аз незнам.
Благодаря!
п.с Това беше писано като за "лично",но по мое невнимание
попадна тук,за което се извинявам!
Последната промяна е направена от emoome на Чет Мар 20, 2008 12:55; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 12:51 Заглавие: |
|
|
| ДИНКО 7804 написа: | Мисля че G111S  |
Ама пише ли го някъде това по шасито или само го мислиш?
Мисля че по-горе те питах да дадеш състава на телевизора,а един колега те пита и да пишеш кой е бил този "един резистор" _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 13:01 Заглавие: Re: относно "търсенето" |
|
|
Значи,да обясня-търсене няма.
При мене интернета е отвратителен и разглеждането на всичките 20 старници отне 4 минути.По часовник.При някои колеги с по-добър интернет-вероятно ще е и по-малко.
Ако темата стане 50 страници-ще е около 10 минути-
Не се иска четене,не се изисква нищо-все едно разглеждаме на албумче със снимчици.
Една цигара време.
Само от началото на тази дискусия са минали 1час и 40 минути.Вероятно докато се догадае кое с точност е шасито ще минат и още.
А отделно че в конкретния случай беше даден и линк към
2 конкретни страници от темата.
А нищо чудно и накрая да почна да му давам акъли насляпо и гадаейки към 3та страница,като иде темата и търпението вземе че ми се изчерпи.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 13:44 Заглавие: |
|
|
| Модела в повечето случаи го има и на лепенка на кинескопа. |
|
|
 |
Dimow Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 19:09 Заглавие: Re: Тв Philips-черни линии в горния край на картината |
|
|
| ДИНКО 7804 написа: | | причината беше един резистор.След смяната му картината се разпъна както трябва но в горния край на екрана се виждат една педя черни линии все едно изображението е през ред. |
Резистора с каква стойност е и къде е включен.
| ДИНКО 7804 написа: | | Захранването на крайните транзистари на вертикала е 37волта и картината е разпъната колкото требва! |
Струва ми се ,че това захранване е ниско .Проследете от къде го получавате от TXO или от импулсното захранване,като смените електролитните кондензатори по пътя му. _________________ LZ4XH |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 19:21 Заглавие: Re: Тв Philips-черни линии в горния край на картината |
|
|
| Dimow написа: | | Струва ми се ,че това захранване е ниско .Проследете от къде го получавате от TXO или от импулсното захранване,като смените електролитните кондензатори по пътя му. |
Колеги,дайте да видим със сигурност кое е шасито пък тогава ще дебатираме ниско ли е или високо захранването и колко трябва да бъде...
Темата отива към 3та страница и още всичко е ветър и мъгла. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|