|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 5:41 Заглавие: |
|
|
Абе какви цифрови схеми, и странзистори става, а може и с лампи да с енаправи ... а дори и само с релета ..... я слезте малко на земята ... защо да слага 2 чипа като може да мине с един PIC ? .. една 12 в 8 изводен корпус мисля ще е много по добре от схема с логически елементи ....
Ако те интересува схема преди време бях првил и програма за една подобна задача, много е просто, и дори нее обикновен светофар а такъв с бутон .... работи си перфектно |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 15:58 Заглавие: |
|
|
е цял контролер за един светофар контролера струваше около 10 лв. ако не греша а тези 3 Ис ще са евтини ( ако се намират на пазара все още ) иначе могат да се използват стари такива. Схемата беше със транзистори и лампи, но аз я начертах със светодиоди за по-просто и нагледно, пък и нали трябва да е със светодиоди  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|