| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 07, 2008 0:05 Заглавие: |
|
|
| Пък да ти кажа!Правих такава преработка преди години(когато имаше някакъв смисъл) за едно видео.Като махнеш капака до двата тунера в ляво има една по голяма метална кутия МЧУ.От там ще стане номера и за стандартен видео вход и стандартен аудио вход.Проблемите за видеото са че трябва да прекъснеш връзката от тунерите с ключе или с некво реле(има там една магария на 8 -канал че да не ти "чупи картината-тя е на другата платка за ХО").А за звукът е още по шибан,щото усилването става от МЧУ то на звука.Трябва и това да се преправи,че и стерео потенциометър ,че и стерео стапало с 2 говорителя.И накрая много работа за нищо .Ама ако имаш пък време за губене.... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nnnrbd Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 07, 2008 11:32 Заглавие: |
|
|
| Значи отказвам се от видео сигнал.Някой ме посъветва за външен стерео усилвател.Доколкото виждам за това ми трябват само изводи 3,4и6 на SCART.Стерео RP няма да трябва,защото от ДУ на BULSAT се командва почти всичко.Последно-има ли нужда от предусилвател и ще захраня ли кр. стъпало с успех от импулсното . |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 07, 2008 13:00 Заглавие: |
|
|
| nnnrbd написа: | | има ли нужда от предусилвател ....и ще захраня ли кр. стъпало с успех от импулсното. | -НЕ
-зависи от мощноста на стъпалото ,но най вероятно не |
|
|
 |
nnnrbd Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2008 14:18 Заглавие: |
|
|
| Благодаря,mitcd и нека не звучи нахално,но няма да правя дискотека."Харесал" съм си TA7269 или AN7158.Това импулсно няма ли малък резерв? |
|
|
 |
|