| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
_NqKoI_ Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 10:16 Заглавие: |
|
|
| А на мен някой ще ми помогне ли то от двигателя излиза едни сноп кабели.... замислих се и просто ми трябва на двигателя когато примерно пере а не когато цинтрофугира.... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Minkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 11:14 Заглавие: |
|
|
| _NqKoI_ написа: | | А на мен някой ще ми помогне ли то от двигателя излиза едни сноп кабели.... замислих се и просто ми трябва на двигателя когато примерно пере а не когато цинтрофугира.... |
Можеш да ползваш бавните обороти, тези кото се ползват в режим на пране (наляво/надясно). Ако тази скорост те устройва, можеш да видиш схемата на: http://www.tehcomservis.com/forum/topic.php?forum=5&topic=6&v=l . Трябва да подадеш напрежение 220V между сив(9) и червен(22). Освен това между червения(22) и жълт(31) трябва да е свързан кондензатор 16uF (този кондензатор е закрепен на корпуса на пералнята, до колкото си спомням там където влиза захранващия кабел).
Не знам обаче дали в този режим двигателят може да работи продължително време без принудително охлаждане, не съм пробвал.
Последната промяна е направена от Minkov на Нед Дек 07, 2008 11:41; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
_NqKoI_ Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 11:34 Заглавие: |
|
|
Ми да устройва ме... прати ми схемичката на [email protected] под продължително време горе доло към колко минути или часове имаш предвид.. мерси предварително |
|
|
 |
Minkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 11:44 Заглавие: |
|
|
| Промених си и допълних предното съобщение, върни се по-нагоре и го прочети отново. |
|
|
 |
penkeler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 18:51 Заглавие: |
|
|
| _NqKoI_ написа: | | Ми да устройва ме... |
Ако искаш да постигнеш оборотите на барабана на пералнята, обаче ще трябва да ползваш и голямата шайба на барабана или някакъв друг вид редуктор. |
|
|
 |
|