| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
LZ1STY Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 26, 2009 17:12 Заглавие: Мощен контролер за DC series motor |
|
|
| stoi,ще дадеш ли снимки на това чудо на техниката. Аз имам ел-скутер /мапък/ 250W не мога да сколасъм на контролери и акомулатори. Не знам как ще го нахраниш този двигател от 35KW.Какво е решението при теб със преводното съотношение обороти двигател. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stoyangeo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 26, 2009 20:54 Заглавие: |
|
|
| LZ1STY,какъв е твоя скутер,дай някакъв линк.Колко време изкарват акумулаторите? |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 27, 2009 1:30 Заглавие: за електромобила |
|
|
непременно с контролер ли трябва да е управлението-не съм много запознат с тях.ако съм аз ще го направя само с два тиристра един кондензатор и няколко обикновенни интегрални схеми.доста по-евтино _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
stoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 11:14 Заглавие: Re: Мощен контролер за DC series motor |
|
|
LZ1STY, В сайта ми, който е на първа страница има снимки на мотора. Вече правя проби с един PICAXE за PWM генератор. Тези дни чакам доставка на мощни IGBT-а от Китай .... да видим какво ще стане  |
|
|
 |
LZ1STY Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 31, 2009 10:06 Заглавие: Мощен контролер за DC series motor |
|
|
| Скутерчето е ширпотреба имаги много по морето дават ги на час.Захранване 24/36 волта от 250--500W двигатели скорост от 15-25кмч акумулатори 12в--12ач. С нови ак. и 70кг по асфалт карат до 18-12км.Контролера при тях управлява скорост,мигачи,фарове,спирачки състояние ак.Не става без него. |
|
|
 |
|