|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 26, 2009 18:35 Заглавие: |
|
|
Получено на PM от отворилия темата.
| aisikterix написа: | Не виждам по какъв начин съм изразил неуважение нъм присъстващите в форума .Писах че ако нема кой да помогне да се заключва темата.Явно нема желаещи да кажат нещо по въпроса .А че не съм попаднал на подходящо место го доказва самодовоното ти изкаване .Ако си некой от модераторите може и акаунта ми изтриеш щото и без това загубих всяакво желание да влизам в този форум .Явно тук не са напочит начинаещите и нема за цел форума да помага а да се търсят я правописни гршки я друго но не и това за каквото е предназаначен .Поразрових тук там из темите и се нагледах на самодоволни модератори които освен да злобеят друго рядко правят .Просто разочарование и нищо друго .Така че смятам да не си губя времето с писаници и и драсканици за каквото и да било, но разберете че този форум ако продължава така нема да съм единствения дето ше се се откаже да влиза.Успех!!!  | Изводите си правете сами. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|