|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 02, 2009 23:59 Заглавие: |
|
|
Защо да я качвам? Аз крада. Правя свое. Подарявам или разменям. Майка Тереза е един друг човек. Се тая. Направи ми тестов трек от Козлодуй, ЖК 1, блок 16 (там пише, че имало търсене по номера на блокове за Козлодуй) до Горна Оряховица (без значение кой адрес, но да е по адрес). Лека кола, най-кратко време.
И пак за качването. Аз ако ще качвам нещо, ще го направя до mp формат и там то отива на 100% анонимно. Просто, работя си там нещо по тази тема, но е даже теоритично извън възможностите ми да обходя всички градове, да видя всички знаци и т.н. Малко от малко да се почне, пък ще възложа на ентусиасти да препипат реалното състояние. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 03, 2009 22:29 Заглавие: |
|
|
| Новия формат на последните версии на картата е NT , и не става лесно в MP формат. А излишно време за тестови тракове нямам. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 03, 2009 23:40 Заглавие: |
|
|
Както кажеш. Едва ли си заслужава притежаването на тази карта, но ако преценя, ще си я набавя.
Успех! _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|