|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 02, 2009 15:48 Заглавие: |
|
|
Ами темата май доста се отклони, следя я, и ще си напиша моето мнение по въпроса. Преди две години вуйчо ми си закупи от чужбина такава цигара. Дръпнах от нея няколко пъти, и ми хареса аромата и въздействието. Поинтерсувах се след известно време да си закупя и аз, оказа се, че ги има в България. Цената е различна от тия дето се предлагат в "МЕТРО" Върви със сертификати и гаранции.
Фото из альбома За форумите
Фото из альбома За форумите
Но какво се оказа на практика. Едната батерия спря да работи на първата седмица, тя няма електроника, батерия си e. Смениха я. След 3 месеца вече трябваше да дърпам докато ми се изправят ушите, за да се включи датчика за всумкване. Смениха цялата цигара. След още 3 месеца, пак същия проблем. Общо взето, работи добре един месец. После мъка. Докато работи, всичко е много добре. После се нервираш. Бих предпочел, наистана да го направят като наргиле, голямо и работещо. Накрая се нервирах, и я разглобих да видя къде са проблемите(не е направена да се разглобява). Датчика за въздух е пиезокерамичен. На него попадат някакви неща, може би от никотина или нещо друго. Все едно е "омазнен". При това положение не може да работи добре. След разглобяването и проучването, замина в кофата за боклук. Ако някой ми предложи такова устройство с 5 години гаранция, бих си го купил отново. Не излиза по евтино от това да пушиш цигари, но е по приятно на аромат, и изобщо ми харесва когато работи! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 02, 2009 16:36 Заглавие: |
|
|
Аз ползвам вече 4 месеца точно такава пура. При нея проблеми с батериите няма или поне са оправими с 10лв. В момента цената й е 130-150лв с една година гаранция...
mitachi благодаря за опита с нея кой сподели относно датчика й. Моята са е сменяли вече 2 пъти
Проблема си е на търговците не мой... трябва да ми уважават гаранцията една година поне
Вчера ми предложиха за 40лв същата но без датчик а директно с бутонче.
Имам три нови атомизатора за цигара и две развалени батерии така, че трябва да намеря някакво решение на въпроса. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 02, 2009 16:46 Заглавие: |
|
|
Имам 4 нови пълнителя, и двете батерии дето си работят. Подарявам ги, не да събират прахта. Който ги иска, пращам за негова сметка по куриер. Без зарядното. То ще ми върши работа за зареждане на Li-ion батерии. Поне то работи добре. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|