|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 0:19 Заглавие: Re: SAMSUNG chassis KS3A CW-29K86V прегрява вертикала LA7845 |
|
|
| old4 написа: | | Ако някой се е сблъсквал с това шаси ,да споделя. | Веднъж си направих труда да измеря тока. Беше еднакъв към + и към - . Умножих го по напрежението и получих 10,99W при максимално допустими 11W за LA7845. Виж какво се получава при тебе и ще се ориетираме дали да търсим повреда или да подобряваме шасито  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 8:05 Заглавие: |
|
|
Момчета излязоха ми други ангажименти (лични) но ще пробвам всичко което сте ми писали и ще пиша какво е станало.
| Цитат: | | Второто е, ако е вързана кадровата отклонителна система паралелно, да се върже последователно. |
Мите само това ще ми е трудно ,ще трябва да и намеря обвързването иначе по схема е в паралел . |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 20:54 Заглавие: |
|
|
| old4, послушай съвета на mitachi, той винаги знае какво казва/пише. дори и да е след 22.00 часа, но това и ти сам предполагам го знаеш. Има един модел нови телевизори, на които масово им горят вертикалните и ги "лекуваме" точно по този начин - свървайки вертикалните бобини от паралел в последователно. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|