|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
petromaniq66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 3:55 Заглавие: |
|
|
| Твоята работа няма да стане. Вярно е, че трябва още да се поинтересуваш, а не само от това де си чул и видял по предлаганите китове. Де се е чуло и видяло двуполярно компютърно захранване ??? - това (-12 В) е помощно, а има и друго... хвърляте се на мощности от дейташитите, ама не знаете " закона на ому "... с (+ - 12 V) и стандартен товар - не очаквай " POWER "! По добре си купи, освен ако предпочиташ да е " домашен усилвател " ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hackercheto Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 4:12 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Твоята работа няма да стане. Вярно е, че трябва още да се поинтересуваш, а не само от това де си чул и видял по предлаганите китове. Де се е чуло и видяло двуполярно компютърно захранване ??? - това (-12 В) е помощно, а има и друго... хвърляте се на мощности от дейташитите, ама не знаете " закона на ому "... с (+ - 12 V) и стандартен товар - не очаквай " POWER "! По добре си купи, освен ако предпочиташ да е " домашен усилвател " ? |
Добре ясно е незнам за усилвателите и закона на ОМ кажете аджеба с какво да го захраня този усилвател? Също така дали усилвателя ще пасне с онези двата тонкоректори дето показах в предишния пост, а й щом от 12V не се прави музика какво ще кажете за това и дали то ще пасне с тонкоректорите? А и да спомена не ми трябва кой знае каква мощ няма да разбивам стените на блока, просто нещо задоволително. Знам, че всичко става с опит и от първият път едва ли ще стане, но като незнам почти нищо как да има първи път, ако съм ви станал прекалено досаден ми дайте някакв материал като книга или нещо подобно за усилвателите.  |
|
|
 |
Private Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 6:04 Заглавие: |
|
|
| mishomvp написа: | | Незнам каква е тази мания всички да правят усилватели ... | Защото е относително лесна и атрактивна задача за начинащите.
Понеже електрониката ми е хоби, a не образование, и аз
съм правил няколко усилвателя, та познавам чувството.
| mishomvp написа: | | Като не си добре с правописа първо научи него и след това почвай с другите неща. | Когато си в ролята на учител, отговорността ти е по-голяма.
"не знам" и "не мога" се пишат разделени, а не слято като теб.
| hackercheto написа: | | ...в гр.София къде мога да намеря въпросните компоненти... |
> Kоординати на фирми и магазини за електронни компоненти в София
| hackercheto написа: | | ...дайте някакв материал като книга или нещо подобно за усилвателите. | Да, трябва си и четене, а малко хора имат времето и желанието
да преподават немалкото необходими знания на всеки следващ ентусиаст.
Форумите все още не са училища и университети.
Затова, ето ги знанията, избери нещо според нивото си и чети:
> Сканирана техническа литература _________________ -= All our life, we are beta testers =- |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 9:22 Заглавие: |
|
|
Айде стига толкоз,викам аз...
hackercheto,отнасяш и съвсем официално предупреждение за демонтративно неспазване на правилата на форума. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|