| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2009 0:47 Заглавие: |
|
|
Нека коригираме напрежението на D619 ( тук съм в грешка, за което се извинявам ), другото е добре и е полезно като информация, за което благодарско - (на тоя ТВ са в норма). А пък за Вазов - що пък не?! - не съм рекъл - не съм го надминал - човек трябва да си поставя високи цели  _________________ All Rights Reserved
Последната промяна е направена от ivankrivodol на Сря Дек 09, 2009 9:06; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2009 1:04 Заглавие: |
|
|
| ivankrivodol написа: | | Нека коригираме напрежението на D619, ... |
Ама, може ли по-конкретно така в един пост. Сега на цяла втора страница ли ще уточняваме... Може да има грешка, застраховка няма, и аз съм човек.
Очаквам корекцията, каквато е там...? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2009 1:47 Заглавие: |
|
|
Пусни го в максимално затъмнено помещение и огледай около ТХО дали не църка някъде. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2009 9:04 Заглавие: |
|
|
Относно напрежението на D619 се коригирам - грешката всъщност е моя. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2009 9:15 Заглавие: |
|
|
| За същият дефект на това шаси съм сменял ТХО. Няма промяна.Продължавам борбата.Успех |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2009 9:24 Заглавие: |
|
|
Точно това са и моите съмнения, че не е от ТХО, а нещо пропускам... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2009 9:33 Заглавие: |
|
|
Лошото е че само със съмнения работа се не върши,а понякога се налага и да се подмени нещо с изправно за да се диагностицира проблема.
Не ти остават много неща.Може да захраниш телевизора(не за постоянно,а колкото за пробата)с турско блокче за да елиминираш горещата страна на захранването,като причинител на проблема.Може и да смениш кондензатора на откл.бобини. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2009 9:42 Заглавие: |
|
|
Аз имам едно питане към адаша , толкова голям проблем ли е да му направиш една снимка че да видим за какво иде реч !
И аз съм за ТХО , сменял съм с ново и пак същото и чак на третото се разбра ! |
|
|
 |
rumen va4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2009 10:57 Заглавие: |
|
|
| ivankrivodol написа: | | Това, което е в момента е JF0501-19566. Струва ми се, че е сменяно, но ... |
Тъй като е така да кажа моята губерния ако е идвало гаранционно при мен препоявам задължително захранване, около тхо, вертикал и платката на киното. А ТХО максимум 1-2 пъти да съм сменял. _________________ Skype: r_va4ev |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 09, 2009 13:49 Заглавие: |
|
|
Не е проблем снимката, но като знам при други как са ставали снимките - хем с 5Mpix фото (я как го подцених - 7 е всъщност) - и ме съмнява да се види кой знае колко, но след малко ще дам една.
| rumen va4ev написа: | | ...моята губерния... |
Съмнява ме да е ходил към Монтана тоя ТВ - човека, който ми го докара ми е приятел, наистина бързаше като го докара и не ми уточни чий е ТВ (косвено по думите му помислих, че си е негов), но ако е ходил на ремонт преди време, може във Враца да го е карал (там живее). Иначе беше му ръчкал дистанционното, че е мислил с почистване да го оправи, но проблема му беше резонатора на 455KHz.
P.S. Ето снимка:
 _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|