|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 19:45 Заглавие: |
|
|
| Morphadron написа: | | .....ама мисля че сме достатъчно големи за да не го правя.нека те светна само че на един АМЕРИКАНЕЦ му подадох същото инфо което и на вас МОМЧЕТА и той да вземе да се разрови и ми намери всичкото инфо що има в нета.И ми свърши работата човеча.Само се питам кви сте вии бе уж много разбирате,много акъли давате,а като ва питат мълчите.МЕРСИ се казва на такива некадърници.Можеше да се поразмърдате още като ви дадох инфото в миналия пост ама нее тоо вашто безценно време не се губи за глупости.ТЪПАНИИ мисля че трябва се замислите над факта че АМЕРИКАНЕЦ ми помага ами вии кви сте бе уж БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПО-ДОБРИ!Е май несме признайте си го.И Стойчо извинявай е гад ама НЕСТАВАШ! |
Бре, като ти гледам поста мога да ти кажа, да "цункаш" АМЕРИКАНЕЦА, та даже два-пъти , един от тебе и още един от нас, за дето е свършил твойта работа. Желая ти, наслаждаване на саунда от мостовото реализиране . _________________ BE ON EDGE |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|