| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 1:20 Заглавие: |
|
|
| vladimir_ki4ev относно питането ти как се наричат на български .. Ами просто мрежов комутатор. И се слагат през това разстояние, защото технологията, която се използва не позволява повече! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
elektrik216 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 2:37 Заглавие: |
|
|
Сложил съм го защото не искам да си купувам нов рутер (120лв). Нета ми е на доставчика Сити Нет в Благоевград. Аз също съм закачил заземяващата жица към зануляването на контакта, но като я махна има нет, сложа ли я няма, а веднъж имаше, въпреки че я закачих, но само скайпа зареди, неможах да отворя страница или каквото и да е и няма и 2 мин пак прекъсна нета, затова я откачи и се чудя откъде идват ядовете, в линка в началото на темата има описание на лан протектора. _________________ Тролеите напред!!! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 2:39 Заглавие: |
|
|
И като цяло немога да разбера защо нито една от неомонтанските няма малко по натокан модел. Верно всеки гледа да е на ниска цена ама то това е за сметка на качеството... Можело е за някой друг лев от горе да се постараят малко повече. Все пак като ти гръмне на някой рутер WAN -а или най-лошото на лаптоп LAN-а много боли . _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Милен Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 7:55 Заглавие: |
|
|
Май точно твоя модел ЕТРН1-100 свободните чифтове 4-5 и 7-8 просто са свързани накъсо два по два, и нямат връзка с екрана и заземителното кабелче. Тъй че кадето и да го туриш е все тая ако идва нещо по тях. Твоя заземява през разрядник само работните чифтове.
http://lan.neomontana-bg.com/lanprotector.php
Да не ти е дефектна джажата Просто да е пробил разрядника и да ти ги заземява жичките по които ти идва нета като го включиш. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 10:39 Заглавие: |
|
|
Между другото аз го купих от нет доставчика и те казаха, абе ако имаш проблем ела пак, ама така го казаха все едно знаеха какво ще стане катого сложа, дано да е разрядника виновен...а ако действително неработните чифтове нямат връзка със заземяването тогава за чий ми е тоя протектор, ако дойде пренапрежение по тях... _________________ Тролеите напред!!! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 17:35 Заглавие: |
|
|
Виж пак тия който съм избройл. Те може да нямат ама и да не са вързани никъде т.е. само да са до RJ конектора.. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 21:00 Заглавие: |
|
|
Интересно днес свързах зануляването отново да видя дали не се е оправило и О! Чудо имам нет, незнам как е станало, сега оставя да видя дали не бави нета... _________________ Тролеите напред!!! |
|
|
 |
radev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 22:30 Заглавие: |
|
|
И най накрая ще откриеш че имаш лоша връзка в куплунга,или лоша спойка.  _________________ Платки http://radev1.narod.ru/
0879-555-472 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2010 1:34 Заглавие: |
|
|
Айде пак старата песен както се беше оправило и то доста време нямаше ядове сега пак същата работа заземя ли го няма нет, откача ли заземяването има нет...почвам да подозирам снега и топенето му..... _________________ Тролеите напред!!! |
|
|
 |
|