| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gost23 Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 18:04 Заглавие: |
|
|
Блогодаря ти много за разясненията Сега да видим дали съм разбрал Значи в един от първите четири канала мога да включа баса, но трябва да внимавам с чуствителноста. За фантомното знам, че е за кондензаторни микрофони. А в останалите канали които са стерео също може да се включи баса, но там вече трябва предусилвател. Или ако се направи чуствителноста висока става и без предусилвател, ама за това не съм много сигурен дали съм разбрал.
Блогодаря!
П.п Май не съм разбрал Така значи за каноните трябва Ди бокс. За линейните които са под каноните пък трябва предусилвател. В стерео каналите може да се включи, ако чуствителноста се направи на висока. Сигнала може да стане моно, минуса е, че няма еквалайзер. В стерео каналите не може да се включва микрофон.
П.п2 Надявам се поне едно от двете да е вярно 
Последната промяна е направена от gost23 на Нед Яну 31, 2010 19:13; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 19:13 Заглавие: |
|
|
| Абе я си вземи една Yamaha MG8-2FXE ,малко е по скъпа ,ама си има и ефекти ,8 канала и качеството й е добро . Казвам го от личен опит . |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 19:54 Заглавие: |
|
|
За Behringer-a по мое мнение - пълна боза! Имал съм няколко техни модела и повече от 6 месеца не ме изкараха за сравнение с Numark дето е пак за същите парички - 2 години и го продадах и човека още го врътка из заведенията.. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 20:01 Заглавие: |
|
|
А къде се продава в България тази марка, никога не съм я чувал Ако може линк някакъв,
Блогодаря |
|
|
 |
no money Опитен потребител

Регистриран на: 02 Яну 2006 Мнения: 198 Местожителство: Бургас/Созопол
|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 13:53 Заглавие: |
|
|
Numark се продава чрез Про-техника (Dynacord), но това е бранд, правещ основно DJ-ска продукция и няма да намериш подходящ смесител за твоите цели.
Behringer е не толкова лошо бюджетно решение . Схемотехниката им е като на по-сериозните и именити фирми, но ползват по-калпави чаркове. Реално обаче основният им проблем е механичен. След време или след грубо ползване почват да прекъсват потенциометри или ключове. При грижливо ползване, почти отсъстват тези ядове.
Иначе, реално на пазара, ново не може да се намери за по-малко пари - по-добро.
А ниския клас Yamaha е доста посредствен за разлика от средния и особено от високия.
Имам и съм имал доста продукти и на двете споменати фирми, та затова си позволявам да правя оценка. _________________ Времето е най-ценният ни ресурс, защото е единственият който не може да възстановим. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 17:51 Заглавие: |
|
|
За Behringer съм съгласен, че проблемите им са предимно механични. Но пък аз доста си го пазех ( не е удрян и заливан ) за разлика от Numark -а който много бира и кола изпи . _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 18:55 Заглавие: |
|
|
Попитах и в форума за музиканти и там ми казаха, че не може да се включи директо баса За микрофонните входове, трябва Ди Бокс за жалост. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 19:03 Заглавие: |
|
|
Защо направо не попита кой пулт има такава възможност ? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 19:18 Заглавие: |
|
|
| Ами казаха ми, че си има и пултове с вградени Ди Боксове, но са доста по скъпи, вариант за купуването на един обикновен Ди Бокс от 30 лвл е по-добър. |
|
|
 |
gueswhoaz Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юни 2009 Мнения: 603 Местожителство: По света и у нас
|
Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 16:12 Заглавие: |
|
|
| Или ако си изработиш сам пред за китара да ти излезе 10 лева със все захранването. Пък и имаш корекции в тоя случай. |
|
|
 |
|