Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Tърся схема на ELITE 14es40 Решено
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 02, 2010 0:13    Заглавие: Отговорете с цитат

don bazilio, Съгласи се, че няма откъде да знам с колко чифта очила си... И аз вече не виждам както преди, няколко години, но за целта ползвам мощни лупи. Така, че това, което зрително възприемам да съм 100% сигурен, че е така, камо ли да го пиша някъде си! А става на въпрос за 20-30 символа, които трябва да са точни, както ЕГН-то на човека!
1. Въобще нищо, никъде не си потърсил >14es40, което по такова описание, най-лесно клони към SS2
2. Потвърждаваш съмненията ми, че си прочел, вникнал, в правилата за пускане тема в този раздел(там, поне дьоптрите не може да пречат, а невежеството). Защото, ако наистина си тв-техник... да не се повтарям, чети по-нагоре какво съм писал!
3. Въобще не става на въпрос за буквата D, във V.O. Не и за буквата D във видеото LA76810A. Всеки грамотен може да се сети за допусната правописна грешка. А за това, че въпреки маркировката в дебело-черно не вдяваш: веднъж описваш състав, в който фигурира D78040 и веднага дописваш, че вертикалната е с LA78040.
4. don bazilio написа:
-Освен това най отгоре съм писал, че търся номер на шасито ..
-Чети нагоре - не може някой дори да предположи какво шаси е при тебе, без да си дал точен и пълен състав, според правилата, щото никой не знае какво му е хрумнало на производителя да сложи вътре!
5. don bazilio написа:
-Тук наистина има някакви бележки чуках ги но нищо не излиза. Да си призная аз по малко време загубих да направя телевизора отколкото да пиша в темата . .
-Точноооо! От ТРИ (ама по правилата) поста направи цяла страница! (за сегаа, че и втора почнаа)
Моля, модераторите да дадат възможност на don bazilio да се изкаже, ако има какво. Пък може и някой друг да вземе отношение по въпроса: защо луната свети нощно време?
-----------------
Божееей! Чак сега да видя......
ivankrivodol написа:
emoome написа:
...

Не ми е ясно това за какво е, вероятно опит за иронизиране, както и да е...

Бъди сигурен! 101% -пълна ирония на каквато съм способен! Защото и ти НЕ четеш темата, И раздела в който е пусната !
Което значи, че и ти би търсил схема по същия начин! Да ме прощаваш! Ама какво има за учудване след три-те страници, шрапа-лапа за 11AK30 Neutral Confused
----------------------
И като за финал помествам отговора, получен на ЛС :
Заглавие: Търся схема на Елит
don bazilio написа:
Отговора ти пращам тук да не се излагаме повече. Емо прочети какво си писал ти сам ме молеше да ги оставя така .Вече ги изтрих . Сега пък се захвана с очилата . Не знам във форума как се става опитен потребител ако е въз основа на броя на мнения е вече ги имаш. Ще станеш още по опитен. За твоя информация за това колко си опитен преценява клиента като бърка в джоба и си плаща .Аз досега имам най много пет мнения и не страдам от необходимоста да ставам опитен. По предпочитам клиентския форум да оценява тази работа.Пък доколкото за диоптрите бъди спокоен и ти ще ги туриш. Трябва да ти кажа че не си харесвам занаята . Но няма как трябва да се вадят парички . И сега си имам работа и си губя времето с теб. Показах ти че мога да намеря всичко което ми трябва . Не е само този форум. Сайтове колкото щеш. Дори по подредени . С информация за схемите с които е направен телевизора . Просто моя е грешката че изобщо писах . Освен това и си го оправих. Нищо не съм направил дори вече го изтрих. Намери си някоя друга жертва и я анатемосвай колкото искаш. Не ме занимавай повече .Чао

П.с. Кой, каквото разбрал -разбрал. Да чете, ако е грамотен и да преценява.... Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети