|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 0:13 Заглавие: |
|
|
don bazilio, Съгласи се, че няма откъде да знам с колко чифта очила си... И аз вече не виждам както преди, няколко години, но за целта ползвам мощни лупи. Така, че това, което зрително възприемам да съм 100% сигурен, че е така, камо ли да го пиша някъде си! А става на въпрос за 20-30 символа, които трябва да са точни, както ЕГН-то на човека!
1. Въобще нищо, никъде не си потърсил >14es40, което по такова описание, най-лесно клони към SS2
2. Потвърждаваш съмненията ми, че си прочел, вникнал, в правилата за пускане тема в този раздел(там, поне дьоптрите не може да пречат, а невежеството). Защото, ако наистина си тв-техник... да не се повтарям, чети по-нагоре какво съм писал!
3. Въобще не става на въпрос за буквата D, във V.O. Не и за буквата D във видеото LA76810A. Всеки грамотен може да се сети за допусната правописна грешка. А за това, че въпреки маркировката в дебело-черно не вдяваш: веднъж описваш състав, в който фигурира D78040 и веднага дописваш, че вертикалната е с LA78040.
4. don bazilio написа:
-Освен това най отгоре съм писал, че търся номер на шасито ..
-Чети нагоре - не може някой дори да предположи какво шаси е при тебе, без да си дал точен и пълен състав, според правилата, щото никой не знае какво му е хрумнало на производителя да сложи вътре!
5. don bazilio написа:
-Тук наистина има някакви бележки чуках ги но нищо не излиза. Да си призная аз по малко време загубих да направя телевизора отколкото да пиша в темата . .
-Точноооо! От ТРИ (ама по правилата) поста направи цяла страница! (за сегаа, че и втора почнаа)
Моля, модераторите да дадат възможност на don bazilio да се изкаже, ако има какво. Пък може и някой друг да вземе отношение по въпроса: защо луната свети нощно време?
-----------------
Божееей! Чак сега да видя......
| ivankrivodol написа: |
Не ми е ясно това за какво е, вероятно опит за иронизиране, както и да е...
|
Бъди сигурен! 101% -пълна ирония на каквато съм способен! Защото и ти НЕ четеш темата, И раздела в който е пусната !
Което значи, че и ти би търсил схема по същия начин! Да ме прощаваш! Ама какво има за учудване след три-те страници, шрапа-лапа за 11AK30
----------------------
И като за финал помествам отговора, получен на ЛС :
Заглавие: Търся схема на Елит
| don bazilio написа: | | Отговора ти пращам тук да не се излагаме повече. Емо прочети какво си писал ти сам ме молеше да ги оставя така .Вече ги изтрих . Сега пък се захвана с очилата . Не знам във форума как се става опитен потребител ако е въз основа на броя на мнения е вече ги имаш. Ще станеш още по опитен. За твоя информация за това колко си опитен преценява клиента като бърка в джоба и си плаща .Аз досега имам най много пет мнения и не страдам от необходимоста да ставам опитен. По предпочитам клиентския форум да оценява тази работа.Пък доколкото за диоптрите бъди спокоен и ти ще ги туриш. Трябва да ти кажа че не си харесвам занаята . Но няма как трябва да се вадят парички . И сега си имам работа и си губя времето с теб. Показах ти че мога да намеря всичко което ми трябва . Не е само този форум. Сайтове колкото щеш. Дори по подредени . С информация за схемите с които е направен телевизора . Просто моя е грешката че изобщо писах . Освен това и си го оправих. Нищо не съм направил дори вече го изтрих. Намери си някоя друга жертва и я анатемосвай колкото искаш. Не ме занимавай повече .Чао |
П.с. Кой, каквото разбрал -разбрал. Да чете, ако е грамотен и да преценява....  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|