|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 13:10 Заглавие: |
|
|
Горе в търси пиши 8873 и схемата я имаш , emoome ти даде повече от жокер .
П.С. в търси (схеми и описания) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 13:17 Заглавие: |
|
|
Аз пък имам едно друго чувство-че упорито отказваш да прочетеш правилника как се оформя тема(при това съвсем демонстративно).При това на тебе подобни прояви тук в този форум ама хич не са ти за сефте. Така че айде малко по-кротичко и няма да е лошо да се запознаеш с правилника за оформяне на тема и да го прилагаш.Най-малкото е далеч по-лесно отколкото да цирикаме на Нанков да ходатайства че сме били баннати(нещо което между впрочем не беше така,но като гледам нищо чудно и съвсем скоро да стане,както си тръгнал).
А като се присети човек за още нещо си има бутонче ЕDIT.
| old4 написа: | | И да те светна че ако не си оправиш заглавието с тая питанка , отиде ни труда |
Ами крайно време беше да отиде.... Аз ли да му допълня състава на телевизора,както трябва да бъде?Днес съм откоригирал поне пет заглавия.И що трябва неговото да е шестото?Щот си нямам друга работа ли?За да може после да изразява по този начин благодарността си към модераторския екип на форума ли?
| velo написа: | | Еииииииии, ама наистина наи активните и наи големите мозаци на този прекрасен форум започнах да ги разбирам.Все казват че модератора вместо да помага само пречи. Абе господин Филипов, моля ВИ кажете това форум по български език ли е или за електроника?Или защото няма да Ви отърва моето питане и тая тема ще е в кошчето Ви? Аз съм сигорен , че от хората които си вадят насъщния с електроника нямате и една десета от интелегентноста им. |
Това е част от предишните му "изяви"... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 13:58 Заглавие: |
|
|
Kолеги проблема е решен. Оказа се ,че китаиците са пропуснали да запоят едно диодче от рода на 1n4148. Диода е обозначен като VD706. Ако на някои му трябва дъмп или нещо да пише.
Явно все пак няма да благоволиш да си откоригираш темата,така че да бъде върната в тематичните раздели и да бъде полезна на някого утре,така че катинар |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|