|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 26, 2010 18:18 Заглавие: |
|
|
Чакай чакай сега.Е нормално е да получиш такъв отговор.И ще ти обясня защо-Как са краката се вижда на самото шаси(да не ровя,че имам такова-почти на 100% съм сигурен че освен това и цифрички имаше там).При положение че си писал-
| Цитат: | | Моето шаси е това , което е онагледил emoome там е видно , че не става. |
Това значи нещо много простичко и ясно-че след съвета на Тодоров ти даже и не надигна шасито да погледнеш аджеба това ТХО какво е,що е,черно ли е или е бяло...И че ако се не бех намесил с втория ми пост току виж бехме отнесли още 3-4 страници писания в търсене на "чудното" ти ТХО.Дето по HR ги дават три еднакви(и HR6114 и то става)-и и трите не стават.По Елдор ги дават две еднакви и и двете не стават.По Термал и Класик ги дават че всичките на куп се заменят с едно.И те не стават.Е ебах тия чупени фирми-как за 30 години(колкото е преклонната възраст на тоз телевизор) се не сетиха че са във грешка,че каталозите им не струват пукната пара и да зацепят правенето на ТХОта и да се отдадат на копане в близкото Текезесе...
Та,опитвам се да обясня нещо просто и ясно.Имаш краката на HRа.Имаш и телевизора пред теб.С което темата трябваше да приключи още тогава.Гледаш краката на HRа и сравняваш как е при тебе в конкретния телевизор изпълнено.Кво има да гледаш по схеми,така и не разбрах...
В крайна сметка телевизора ли са ти домъкнали да ремонтираш или ремонтираш схемата дето е на хартия
Па всеки в крайна сметка сам си знае,а и що трябва да е по лесния начин,като може да е по трудния... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|