Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Първи април-ден на шегата
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Пет Апр 02, 2010 0:22    Заглавие: Отговорете с цитат

то ние на работата се номера, то не бяха болчета в джоба, то не бе солена вода в шишето на масата. Ама вчера колежка та си го върна и тя завъртя часовника на колегата с един час на зад. Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
fugata
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: около Монтана

МнениеПуснато на: Съб Апр 03, 2010 7:25    Заглавие: Отговорете с цитат

калина написа:
Ето ви идея как да си направите шега с колегата-съсед по компютър Very Happy Very Happy Very Happy ...

Калинке, каква идея(и), какви съседи? Аз вече постигам резултати онлайн, на километри! Cool
Ето резултата АКО си направиш първоаприлска шега,
с жената на супер администратор на форум... от собственият си компютър. Very Happy Very Happy Very Happy Shocked

http://www.bgphoto.net/photos/27664/o634058788312901250.jpg

... сега съм три дни на банани. Sad

Накратко, та да стане ясно за какво иде реч:

Денят е 1-ви април, прекрасен ден... в чудесно настроение съм.
Темата, където става въпрос за "близалките", та ме хвърли У бананите, е в стил Левски - ЦСКА.

Didito - администратор на форума, а и съпруга на ... Wink. Младо семейство - живи, здрави и най-вече щастливи да са. Няма конфликт на интереси, всичко е на 6.
Този с когото ще се черпят - момче от Петрич (стабилен, носи на майтап), на който жена му се връща от Пловдив, като три дни преди това, помоли за актуални карти за GPS, само и само пътуването на половинката му до Пловдив и обратно, да бъде удобно и приятно.
Препратката е към темата, в която следим неволите и проблемите от комбинацията... жена - кола - GPS... или три в едно. Всъщност към мнението му, че тя си пътува вече към Петрич, ама през София (за по-пряко), така и казал GPS-a...

Idea... поради факта, че беше 1-ви април, реших и аз като нормалните бели хора да се пошегувам, пък и имах право на избор:
1. Да попитам човекът от Петрич в другата тема, жена му да не е блондинка Question
2. Че има достатъчно време за почерпка.
Сега като се замисля, май първото беше по-удачно. Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Апр 03, 2010 8:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз се уволних от родната казарма на 01.04. Laughing
Не беше шега. Very Happy
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети