| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2010 20:51 Заглавие: |
|
|
| При това положение съмненията за някакъв дефект в MAIN board отпадат. След като дефекта не се проявявя при чернобяло изображение, съмненията за проблем в CTRL остават. Провери дали се повлиява при загряване или охлаждане на блока. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
venelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2010 7:44 Заглавие: |
|
|
проблема го няма само в двата теста с минимално бяло . когато бялото стане повечко минава в негатив. не съм забелязъл да се влияе от продължителна работа
Последната промяна е направена от venelin на Пет Юни 25, 2010 8:09; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2010 8:01 Заглавие: |
|
|
| venelin написа: | | не съм забелязъл да се влияе от продължителна работа | Имах предвид да нагрееш с горещ въздух IC на блока. Ако имаш възможност да запишеш флаш паметта, напиши какво пише на лисчето върху нея. |
|
|
 |
venelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2010 10:29 Заглавие: |
|
|
Проблема си остана и след смяната на CTRL модула.Вече нямам идеи освен цялостна замяна на Ysus( i Zsus) , но нямам възможност за това.
на Ysus съм проверил всички елементи ,които могат да се замерят, всички DC напрежения са в норма .В скановете не мисля да има проблем защото изображението е цялостно. Май ще вдигам белия байряк, кажете колега в района Къджали -Пловдив който да свърши работа? |
|
|
 |
|