|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
f706wjr Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Май 15, 2005 20:10 Заглавие: |
|
|
| Само,че за целта трябва антена и преработен конвертор! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Пон Май 16, 2005 9:12 Заглавие: |
|
|
Колега ! Тези { аналогови} приемници вече нямат никаква стойност , а цената от 40-50 лв. която си обявил не е ли малко фрапираща . Почти всеки ден през сервиза ми минават гастарбайтери и ми предлагат по 3 бр. за по 20 лв. А да не говорим какво може да се хване с тях! _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
Ivank Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 16, 2005 9:59 Заглавие: |
|
|
До: Joniks-serviz
Здравей, Joniks-serviz.
Искам да обърна внимание на някои неща:
*Не съм колега - до колкото ми е известно това е място за обяви на частни лица, а не на фирми.
* Твой колега по-нагоре в темата е обявил около 200 подобни приемника на подобна цена, а аз писах че обявената цена подлежи на договаряне.
* Относно каналите които могат да се гледат - не са много, но е въпрос на интереси.
Просто писах че имам приемници за продаване, ако някои има интерес. Нищо повече....
Поздрави. |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Пон Май 16, 2005 14:02 Заглавие: |
|
|
Аз също никакви лоши чувства , но се постарах да ти отговоря на въпроса от 3 пост , а що се отнася до това кой има право да си пуска обяви и кой не не се обръщай към мен! Успех ! _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 17, 2005 20:31 Заглавие: |
|
|
| Joniks-serviz написа: | | Колега ! Тези { аналогови} приемници вече нямат никаква стойност , а цената от 40-50 лв. която си обявил не е ли малко фрапираща . Почти всеки ден през сервиза ми минават гастарбайтери и ми предлагат по 3 бр. за по 20 лв. А да не говорим какво може да се хване с тях! |
То и аз имам 10 броя работещи аналогови сателитни приемници, които ги продавам по 10 лева, но няма никакъв интерес към тях. Ако сваля цената на 5лв/бр дали ще има желаещ да ги купи? |
|
|
 |
R1der Гост
|
Пуснато на: Вто Май 17, 2005 22:59 Заглавие: |
|
|
| f706wjr написа: | | Само,че за целта трябва антена и преработен конвертор! |
Какво ще рече преработен конвертор? Какви програми ще могат да се приемат? Лесно ли се преработва? И този конвертор става ли за цифров тунер? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|