|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 2:26 Заглавие: Re: re bike camera |
|
|
| mastermisho написа: | Очаквах такива отговори, затова ще задам въпроса по друг начин.
Купувам един цифров апарат, може ли от него да се извади само сензора и с някакъв кабел да се свързва с останалата част от устройството? Идеята ми е да си слагам на главата само сензора, а останалата част /каквато и тухла да е / да седи в раницата например.
Благодяра още веднъж! |
Тук има точно това което искаш:
http://www.3dnews.ru/digital/newsdv/ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
badganaka Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 11:12 Заглавие: Re: bike camera |
|
|
| mastermisho написа: | Привет на всички,
нищо не разбирам от електроника и за това пускам тук следното питане.
Карам колело и искам докато карам да записвам на видео това което виждам. Може ли да да се направи нещо такова?
Например някакъв CCD или CMOS сензор, който да мога да монтирам на каска, кабел от него до някаква джаджа която да записва в някакъв цифров формат /avi например/. И естествено този файл после да може да се свали на компютър.
Благодаря на всеки който ми даде някаква информация по въпроса.
Извинявам се за ламерското питане, но така е най-точно. |
Праел съм нещо подобно,но с кола.
А да вадиш от апарата сензора просто ЗАБРАВИ!
За колело можеш да я закрепищ на рамката за кормилото(там ще е най-стабилно)
и вече с някакъв лаптоп на багажника,примерно,ше бача,но трябва да се внимаваш с вибрациите.
Става,но е трудно!Иска се малко креативност!  |
|
|
 |
mastermisho Гост
|
Пуснато на: Сря Май 11, 2005 11:34 Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички
Ето към какво се насочих:
http://www.daisymm.com/l/en/techspec/techspec_DM307Slim.php
Обаче се появява друг проблем, батериите държат за 15 мин. и толкова. Дайте съвет от къде мога да намеря батерия / батерии / за целта. Работи с 2XAAA 1,5V |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|