|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
federer_11 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 05, 2010 22:13 Заглавие: |
|
|
Ако имаш пари - взимай нов, няма какво да се ядосваш и да ходиш по сервизи, насам-натам, няма да ти помогнат, само ще си скъсаш нервите, все пак сме в България, приятелски съвет.  _________________ DX-ers Bulgaria The Bulgarian Tech Forums - DXing, HighTech, Communications and more... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 05, 2010 22:36 Заглавие: |
|
|
Да бе,те всичките сервизи в България са некадърни.
И това е мнение изказано от човек,който като гледам не е демонстрирал досега никакви знания на тема електроника във форума.А и това от което евентуално разбираш ми се чини че ще да е доста далеч от телевизоннната техника.Но пък за сметка на това подобно на голяма част от българския народ умеем добре да плюем като гледам. Сигурно разбираш много и от политика и фубтол.Има си хас да не разбираш...  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
federer_11 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 05, 2010 22:54 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Да бе,те всичките сервизи в България са некадърни.
И това е мнение изказано от човек,който като гледам не е демонстрирал досега никакви знания на тема електроника във форума.А и това от което евентуално разбираш ми се чини че ще да е доста далеч от телевизоннната техника.Но пък за сметка на това подобно на голяма част от българския народ умеем добре да плюем като гледам. Сигурно разбираш много и от политика и фубтол.Има си хас да не разбираш...  |
Въобще нямам намерение да плюя по никого, не е нужно да говориш по този начин, ти обиждаш с поста си типично по български, не аз, аз нямам против никого, поздрави! _________________ DX-ers Bulgaria The Bulgarian Tech Forums - DXing, HighTech, Communications and more... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 05, 2010 23:39 Заглавие: |
|
|
Айде стига толкоз си философствал.И без това явно няма да се усетиш че мястото ти определено не е в тая тема.Хората са го казали че "блаженни са тия които нямат какво да кажат и въпреки това си мълчат"
И няма да е лошо да се запознаеш с правилата на форума и с кое бутонче се отговаря тук. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|