| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ka2009 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2010 19:17 Заглавие: |
|
|
| Ето ти малко гъдел. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepimaistora Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2010 22:37 Заглавие: |
|
|
Благодаря ти колега за файла доста време го търсих , че стария ми комп се прецака и не можах да го намеря. _________________ Умният човек не казва и половината от това , което знае докато глупавия не разбира и половината от това , което казва.Лао Дзъ
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2010 10:33 Заглавие: |
|
|
Ако не си се обаждал на *88,обади се.Аз скоро така разкодирах моя. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2010 10:50 Заглавие: ре: |
|
|
| tehnica, направо ме караш да се смея. Защо ли да не започна да искам кодовете на *88 ? Боксовете ми стават излишни. Предполагам по твоя метод кодовете ще ми ги подаряват FREE (при изтекъл договор). Само ще записвам трите имена на клиента и евентуално ЕГН, клиентски номер .... или каквото искат. Дали са толкова тъпи? |
|
|
 |
danstef Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2010 16:06 Заглавие: |
|
|
Боря го, но за сега не мога да направя връзка с компютъра. Пиновете откъм телефона съм ги вързал както е по схемата, но към компа нещо не правя както трябва. Принципно с на 2,3 краче и 5 маса, но така не става. 7 и 8 , както 6 и 1 трябва ли да са на късе едно с друго?
Поздрави! |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2010 16:41 Заглавие: |
|
|
А пробва ли да размениш 2 и 3 откъм компютъра ( или откъм телефона ) ?
И виж дали са правилни настройките на програмата за com и Baudrate . |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2010 16:54 Заглавие: Re: ре: |
|
|
| Todorov написа: | | tehnica, направо ме караш да се смея. ... | Знаеш ли колко по-просто и безопасно за теб щеше да е наистина да се обадиш и да разбереш от първоизточника дали това което казвам е вярно,вместо да се опитваш да ме изкарваш малоумен.Телефона който ми разкодираха след връзка с оператора на мтел е vodafone 225.imei no:351740021473034. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2010 20:54 Заглавие: |
|
|
| И на мен от Мтел ми дадоха кода за един водафон,беше преди 5-6 месеца,сега не знам как е. |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2010 9:00 Заглавие: re: |
|
|
Брах ядове и аз точно с този кабел но реших проблема отдавна.
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=60637&highlight=vodafone+225&topicshow=VODAFONE%20225%20-%EA%E0%E1%E5%EB%20%E7%E0%20COM
Бих ти препоръчал да си погледнеш и буксата на телефона дали е запоена за платката. Доста често ми се случва на този модел да е разпоена и да не контактува хубаво. Клемите за зареждането- запоени, другите във въздуха . Погледни снимките от старата ми тема.
пп. Колкото до кодовете -не съм имал още клиент с подарен такъв в България. Поне във Враца опити са правени многократно но без резултат. Другото което е за тези телефони им смениха кодировката преди няколко години и дори сървърите смятащи с пари по сериен номер понякога бъркат кодовете. Едни са верни, други по нови -не. Преди време плащах кодовете по 5 евро - цена на едро през сървър. |
|
|
 |
ka2009 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 26, 2010 21:37 Заглавие: |
|
|
| danstef написа: | ..... Принципно с на 2,3 краче и 5 маса, но така не става. 7 и 8 , както 6 и 1 трябва ли да са на късе едно с друго?
Поздрави! |
В заблуда си с тези пинове това са пиновете на бокса, който разкодира тези телефони не случайно ти е указан в скоби (RJ-45...) това е куплунга на бокса.
Теб те интересуват сигналите Rx,Tx и GND към телефона. Затова ти са оказани точките към които трябва да поиш кабелите на интерфейса с който разполагаш в случай че нямаш куплунг за този телефон.
Ако имаш куплунг, тогава гледай текстовия файл с пиновете на куплунга на телефона.
Cable name: Vodafone 225
keyboard top
1..........8
1 пин: phone Tx
2 пин: phone Rx
3 пин: Gnd |
|
|
 |
|