| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 11, 2005 20:46 Заглавие: |
|
|
| Аз на схемите със ИРФП240(260) ги замествам със ИРФ540 който е 1.10лв в пасат електроникс (стара загора), но тази схема несам я правил и немисля че ще ми потрябва просто я дадох ако ти свърши работа евентуално. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 11, 2005 21:40 Заглавие: |
|
|
| Svetoslav40 написа: | Слабички, ти първо намери колони за тези, а след това мисли за мегавати, а и като си напраи6 30 такива ще си имаш около 1 мегават, ама си направи и АЕЦ, че маи мноо ток ще тряя, особенно ако си някаде на поляна (open air)  |
Ами аз имам вила до АЕЦ Козлодуй,шефа й ми е познат,обещал ми е 20 киловолта ей тъй-за проби.Търся изгодно трафопост за 2Х180в.или усилвател със захранване 2Х10кв.В момента си навивам яки шпули на говорителите-от далекопровод,6Х15квадрата+стоманено жило по средата за якост!!!(представете си говорителите ми...)Яко,а?
nebivalitsi.com  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 11, 2005 22:13 Заглавие: |
|
|
| Ачка това 128" ли става дума или 256" ? че немога да се сетя как беше формулата, но мисля че със 256" мембрана ще свирне по добре. А ти ли си тоя дет праи оня голям магнит, че метеролозите казаха че земята започнала да си намаля скороста на въртене заради пренасочване на магнитния поток.... мдааа |
|
|
 |
Svetoslav40 Опитен потребител

Регистриран на: 19 Апр 2005 Мнения: 143 Местожителство: Берлин/Германия
|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 12:04 Заглавие: |
|
|
| ХАхххахаххахаах, добре ве колега, аре като го пуснеш туи нещо, се обади да се ослушваме тука в шумен, барем разбереме и каква музика слушаш, ама, внимаваи, то сигурно и сеизмографите ще се ошашавят, гледаш си саздал искуственно цунами. |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 12:40 Заглавие: |
|
|
Aз доколкото знам на 15.05 ще има надсвирване в Божурище. Що не земеш да дойдеш с тая музика. Туко виш смачкаш фасона на останалите участници.  _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 15:43 Заглавие: |
|
|
| Ангел написа: | В момента си навивам яки шпули на говорителите-от далекопровод,6Х15квадрата+стоманено жило по средата за якост!!!(представете си говорителите ми...)Яко,а?
nebivalitsi.com  |
тия мощност за нищо ги нямате ,тука започна да ми става интересно
какво ще ползваш за мустаци? _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 15:47 Заглавие: |
|
|
| Пружина от самосвал предполагам |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 16:05 Заглавие: |
|
|
ето това е ще си купя два самосвала(има едни мас 75 тона ама те маи са с листови ресори) и ще сложа на моите 60 ватови говорители пружините дано издържат повече _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 1:47 Заглавие: |
|
|
Ама вие верно ли не знаете от какво се правят най-яките мустаци за говорители?Добре,ще ви кажа- от асансьорни въжета!Ако и те прегорят от голямата мощност,разходете се до кея-за шише ракия моряците ще ви навият от най-дебелите корабни въжета.Ако и тях скъсате....ще трябва маааалко да намалите волуме-то.То да не сме глухи я !!!
| Цитат: | | ...на 15.05 ще има надсвирване в Божурище. Що не земеш да дойдеш с тая музика... |
аз няма какво да идвам,само ще насоча на юг и.... ще усиля.....
Само жици якооооо!!!!! _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 15:00 Заглавие: |
|
|
Аз не съм прогарял мустаци досега (ако някой го направи може да го черпя) мойте прекъсват защото има много голямо механическо натоварване и май изпадат в резонанс сега открих че когато са по тънки мустаците се задържат повече вече около месец и без да изключвам бас бооста дано не ми се налага да оставям входа без асансъор
п.с. тука моряците са много отворени и пият само узо _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
|
|
 |
|