Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Кичът днес
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 04, 2010 9:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз викам даже нацяло да ги забраним фолк-концертите.И да останат само акапелните изпълнения на сестрите мандолинки от хора към катедралата на Свети Франциск от Ансонзо ли беше откъде беше,да ме прощаваш ама може и да му бъркам името.И Лили Иванова и оная италианката от 50те на миналия век.После да върнем и кварталните дружинки да стрижат младежите с дългите коси и да удрят печати по кълките.Как може да слуша младежта толкова морално разграждаща и кичозна музика. Evil or Very Mad Трябват НАААЙ-РЕШИТЕЛНИ мерки, другари!Срещу всичко шарено и цветно Exclamation
Не харесвам поп-фолка,щото не намирам почти никаква музикална стойност в тази музика.Но с нищо не ми пречат хората,които скачат по стадионите на поп-фолк концертите.Те са толкова шарени,весели,усмихнати и от тях струи много виталност.Много повече ми допадат тия хора,отколкото някой да си навлече най-изисканите дрехи и да се понесе на опера,балет или да гледа катедрални пеения,само и само да покаже колко елитарен е(а повечето ходите именно за това,а не заради самата музика).А като го питат това дали е Глинка или Гуно,вика че не знае какво е това дето го е бил настъпал, но по-вероятно е второто, щото мирише гадно.При всички положения ходенето по такива музикални събития е не по-малко кичозно,а освен това и снобско. Twisted Evil

P.S.Между другото-когато човек почне да си говори сам-това е болест. Idea А го забелязвам из доста твои теми.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Дек 04, 2010 11:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
Много повече ми допадат тия хора,отколкото някой да си навлече най-изисканите дрехи и да се понесе на опера,балет или да гледа катедрални пеения,само и само да покаже колко елитарен е(а повечето ходите именно за това,а не заради самата музика).А като го питат това дали е Глинка или Гуно,вика че не знае какво е това дето го е бил настъпал, но по-вероятно е второто, щото мирише гадно.При всички положения ходенето по такива музикални събития е не по-малко кичозно,а освен това и снобско. Twisted Evil

Точно такива ги говореше мой колега от университета. Казваше, че ходя в зала "България" само за да се похваля, че съм ходил там! В замяна на това ми предлагаше да отидем на "Кошарите" и да се напием, за да гледа сеира ми! Каква духовна извисеност! Не сте малко такива. Зная го добре. Но не сте разбрали добре какви сме ние, останалите и вероятно никога няма да го разберете.

Eто как изглежда едена от тях, която е отишла да пее в Лондон:

Линк
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 04, 2010 11:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз в тая снимка която си посочил не виждам нищо пошло и кичозно.Даже бих казал че няма и процент от голотията типична за фолк-певиците.И къв си ти че ша кайш кой как ще се облича Question
Нещо като универсално мерило за етикеция и облекло ли се изживяваш, като кво ли?Седи си там облечен с фрака в снобската "кошара"(да се чете "Залата на Русенските Симфонични Вечери") и не ни занимавай с вижданията си за живота и проповедите си!Може и да се изнесеш леко улево към Иран-там даже и в конституцията на страната им пише кой как трябва да се облича.И въпросната фолк-певачка съгласно нея би отнесла сто камшика или убиване с камъни.Виж там разрови и в скрижалите на Свети франциск дали не пише какво е наказанието според тях.Аман от прекалени светци,дето и богу не са драги. Evil or Very Mad

Подпис:
От един "духовно НЕизвисен" дет сяка вечер си пие ракията у кошарата(там при агънцата и овцете).Беее,меее,мууу.....

P.S.И в този пост има много правописни грешки,да знаеш.Щото ний от кошарите дето "миришем на лук и на вкиснало" не сме много на ти с граматиката. Twisted Evil Виж насочи твоя приятел Владко МуНдаров да мине по кошарите да ни пообразова малко. Twisted Evil
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети