|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikpesh Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2010 15:16 Заглавие: Телевизор |
|
|
Смисъла на поста е ,че с минимум средства ще има звук поне на ефирните БГ програми.В успеха съм повече от сигурен/ако разбира се той може да го направи/ Аз лично съм си докарал няколко телевизора
от UK и с поставянето на пиезо филтри за 6,5 и 5,5 имам прекрасен звук и на двата стандарта. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2010 15:26 Заглавие: |
|
|
| nikpesh написа: | | Смисъла на поста е ,че с минимум средства ще има звук поне на ефирните БГ програми. |
Ще има тръни.
| nikpesh написа: | В успеха съм повече от сигурен /ако разбира се той може да го направи/ Аз лично съм си докарал няколко телевизора
от UK и с поставянето на пиезо филтри за 6,5 и 5,5 имам прекрасен звук и на двата стандарта. |
Ти му приказваш нещо-оно си плещи ли плещи,дрищи ли дрищи постове един след друг.Без грам връзка с действителността,без да се разгърне схема,само въз основа на скодоумния довод,че той видите ли "бил си докарал от Англия и станало".Добре че не си си докарал черно-бял че щеше да го пратиш да върти бобини. Да не кажа че и сигурно се не знае кво е това MSP и яде ли се или се пие.
Като не разбирате от дадена материя,не пишете бе хора.Писането в тоя форум не е задължително,нито пък трябва непременно да имаш 1000поста с никому ненужни шитни. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|