|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
panasoanik Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 7:40 Заглавие: |
|
|
| Колеги благодаря ви на всички за отзивчивостта ,днес ще проверя как вървят цените на куриерските служби и ще се свържа с вас ,ще пратя куриер до вас ,нямам избор просто... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 16:37 Заглавие: |
|
|
| panasoanik написа: | | точно а66 се води |
Само да попитам, кинескопите, които започват с А66 не са ли 28 инча?
Щото ти си написал, че търсиш 26 инчов кинескоп. 28-инчови кинескопи и аз имам, но не са на Филипс. Мога да ти дам един подарък, само трябва да дойдеш да си го вземеш. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 21:00 Заглавие: Колеги,закъсах го с един 26 инчов кинескоп |
|
|
| Гадна ситуация колега,но наистина 26инча звучи неясно.25" СА 59СМ. КИНЕСКОПИ.Твоят размер мяза на 61см.Такива съм виждал само на бившата ГДР.Напиши точно какво е написано на стикера на оригинала-производител и мака на кинескопа.Вярвам,че много колеги ще се питечат на помощ,защото това е кофти ситуация,от която трябва да се излиза достойно.Имам доста кинескопи и живея във Враца.Дай координати за връзка да изчистим името на професията.Всеки е изпадал в подобно положение и всяка приятелски подадена ръка е от значение.Желая ти светкавичен успех-с наша помощ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 10:50 Заглавие: |
|
|
Момчета ,проблема още не е решен на кинескопа пише А66 540 .... EVRO COLOR,телевизора е LÖWE модел 1984 ,имам оригинална схема и на нея пише ,че кинескопа е 26 инча ,не съм го мерил честно казано,с дебела шийка е ,след цифрата 540 има още един -два символа ,но не ги помня по памет ....  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 12:16 Заглавие: |
|
|
| panasoanik написа: | Момчета ,проблема още не е решен на кинескопа пише А66 540 .... EVRO COLOR,телевизора е LÖWE модел 1984 ,имам оригинална схема и на нея пише ,че кинескопа е 26 инча ,не съм го мерил честно казано,с дебела шийка е ,след цифрата 540 има още един -два символа ,но не ги помня по памет ....  |
Според моите скромни познания А66 е 28 инча, а какво пише на схемата ти едва ли е толкова важно. По-важно е какво пише на кинескопа.
Аз имам читав 28 инчов кинескоп Videocolor, получаваш го подарък, само ела да си го вземеш. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 18:16 Заглавие: |
|
|
Ха да видим сега "А66 540Х Valvo euro color" Диагонала измерен от край до край е точно 66см е нещо моите сметки за инчовете се обаркаха в крайна сметка А66 серията всички ли са един размер
??? |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 19:42 Заглавие: |
|
|
Колеги, 1 инч е равен на 2.54см!!!
Размера на кинескопа се определя не от видимата част а от пълния размер на стъклената част, тоест ако вземем една тръба с диаметър 14 инча, то в нея ще влезе плътно кинескоп с размер 14 инча!!! Та по тези данни които ни е дал колегата panasoanic, излиза че размера на кинескопа който той търси е точно 26 инча !!! |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 0:03 Заглавие: Колеги закъсах го с един кинескоп 26 инча |
|
|
| Колега,считай,че никак не си го закъсал.Кинескопа е А66-540Х,ДОСТА СТАР И РАЗПРОСТРАНЕН КИНЕСКОП. Всеки колега има поне няколко и с удоволствие би се оттървал от него,защото май всички си приличаме и малко или много сме си боклучари.Дай адрес за връзка и успокой клиента-ще го окъпем в стъкло. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 20:30 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | Колеги, 1 инч е равен на 2.54см!!!
Размера на кинескопа се определя не от видимата част а от пълния размер на стъклената част, тоест ако вземем една тръба с диаметър 14 инча, то в нея ще влезе плътно кинескоп с размер 14 инча!!! Та по тези данни които ни е дал колегата panasoanic, излиза че размера на кинескопа който той търси е точно 26 инча !!! |
pamporov, ако позволиш искам само да попитам: Ако А66 е 26 инча, тогава какво трябва да пише на 28 и 29-инчовите кинескопи?
Според скромните ми телевизионни познания А66 е 28 инча, а А68 е 29 инча.
П.П. Подшушнаха ми, че само ти можеш да ми намериш техник за монтажния център в Плевен. Обещавам да почерпя, ако ми удариш едно рамо. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 21:12 Заглавие: |
|
|
Ами според измерванията на колегата 26 инча са си точно 66см, но може и да съм в грешка нещо относно означението на кинескопа? А относно подшушването, не знам кой ти го е подшушнал но в Плевен нямам никакви познати, така че май ще се размина с черпнята, поне по този повод , да не би да е объркал Плевен с Пловдив, то стана като оня виц за компютрите и компотите ама карай  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|