| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2011 10:46 Заглавие: |
|
|
Изключително груба и недодялана намеса.
Елементите в червено заедно с "една печатна дъга или меандър" на другата страна на платката са антената.
Много ми е интересно след тази "модификация" как изглежда другата страна на платката. _________________ RemoteControls |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2011 10:51 Заглавие: |
|
|
| По-сериозна лупа и да се огледа за спукана пътечка, елемент или лоша спойка. Май ще се окаже "ефектът на кутията", както Румен каза... |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2011 11:00 Заглавие: ... |
|
|
| Дроселчето , зеленото къде е ? Скопена работа ..... и що се занимавате заради една "фаца" на другата кутийка да си скапете дистанционното ? |
|
|
 |
pk123 Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2011 11:12 Заглавие: |
|
|
Ефектът на това прекрояване е непредвидим.
Мисля, че се предлагат кутийки с подходящ размер за тази платка. Доколкото виждам го няма дросела /зеленото с трите чертички/. През него идва захранването в трептящият кръг на предавателя. Ако го няма би трябвало да не работи нито отблизо ннито отдалеч.
Не случайно батерийката е далеч от излъчвателя оригинално, а сега е до него и му 'мърда' честотата на излъчване незнайно с колко. Трябва да се настрои / ако раздира се вс. вериги са в ред/ с батерийката до платката и при най-малкото мърдане - пак |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2011 11:31 Заглавие: |
|
|
Абе дросела най-вероятно и той е "моднат" и е преместен от другата страна на платката.
За това искам картинка и на сътворените чудесии на обратната страна. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2011 13:18 Заглавие: |
|
|
Брат, туй тво'йто не е тунинг, даже не е ТНТМ, а си е жива варварщина.
Скопосал си нещо при рязането. Както казва RC, дай и другата страна на платката, и най добре виж к'во е било и к'во е сега. По снимките, поне тук
сякаш има нещо съмнително. |
|
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2011 15:07 Заглавие: |
|
|
Трудно ще възстановиш (ако изобщо успееш) това дистанционно.
Това е българска аларма "Фантом" от варненските.Само, че явно умишлено не даде снимка от към гърба на платката. Антената ти е отрязана.
 _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
|
 |
IAMATUNING Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2011 19:22 Заглавие: |
|
|
Явно много съм се осрал щом всички ме нападнахте толкова мъжки,а обратната страна на платката не съм я снимал понеже изключих не е умишлено-щом моля за помощ няма какво да крия,ако толкова държите ще я снимам.И все пак от платки нищо неразбирам но се постарах да направя нещо.Днес разбрах че на задната страна е антената но не трябва да има метал на по-малко на см. от нея затова имам проблем с обхвата.След като я завъртях от другата страна проработи и в затворено положение.Нямам опит и знания в тази сфера но много исках да се получи това което направих.И все пак част от проблема остана понеже на страната на която завъртях платката влиза ключа но като се извади работи.
http://iamatuning.snimka.bg/automobiles/obsht.586616
И наистина съм съгласен че е недодялана работата ми но с поялник за 5лв и знания 0 мисля че става.
И все пак по-темата как може да се избегне тази стена която се образува от ключа да не се налага да го вадя всеки път като отключвам и заключвам колата. |
|
|
 |
pk123 Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 21, 2011 8:49 Заглавие: |
|
|
| Никой не държи да я снимаш. Снимай я за да може да ти се помогне. Металът на близо влияе на дистанцията, но чак да спира да работи - не. Май има още нещо, което да трябва да се възстанови по тази платка. |
|
|
 |
Biser Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 21, 2011 9:18 Заглавие: |
|
|
При всяка промяна-дори и на спойките се разстройва трептящият кръг на антената.Иска донастройка от тримера с не метална отверка.Не става лесно, но в крайна сметка се получава добър резултат.Наскоро правих същото прехвърляне на кутийките и имах този проблем, но стана добре! _________________ Няма невъзможни неща! Важно е дали искаш да ги направиш! |
|
|
 |
|