|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 23:19 Заглавие: До колегите от Плевен и региона |
|
|
Уважаеми колеги,колега Токио.Нека да споделя мои тегоби,малко отнесени от звукотехниката,но много близки до дискусията.Дано не съм досаден с писанията си,но знам защо.Преди 2г.си купих Форд Мондео,не заради имиджа,който имам в нашия град,тук има доста милионери,а заради синът си,когото исках да привлека като специалист в нашия бранш-сервизиране на домашна и авто електроника.Купихме теникето и вместо да се радваме-като всички прецакани другия ден почнахме ремонтите и до днес.Всеки ден донася нови изненади,да не споделям подробности,защото сайта е миниатюрен за нашите страдания.Нещо подобно се получава и на електронния пазар.Влизаш в един лъскав магазин,много светлини,електроника,усмихнати-ми, да не повярваш,продавачки,плащаш,и когато си отидеш доволен се оказва,че за пореден,и не за последен път си прецакан.Нещо като предизборни обещания.
ДО КОГА УВАЖАЕМИ,СКЪПИ КОЛЕГИ?ДО КОГА?
Вместо да си плачем във форумите,нека като нормални потребители си потърсим правата,както е при нас-телевизор на 30г. ремонтираш захранване,а се иска да работи по-добре от нов,а сме взели някакви пари за ремонта на антиката.И утре почва плачене,че камо ли не сме го повредили,а търговците продават НОВА стока със 100 процента качество и няма рекламаций за 3-4лв.Много колеги ме плюваха,когато ви призовавах за среща в Рибарица,но точно на такива срещи се дава червен картон на ментетата.Вие всички знаете колко струва едно момче да израсте като добър специалист и някакав олигофрен с пари,да го унижава в магазина,и да се чудиш-ти ли си некъдърен или някой те прави на нищожество.Мнаго от въпросите в този прекрасен форум ще са излишни,ако се обединим срещу кича в електрониката,а той завладява пазара и образованието тотално.Извинете ме за възбудата,но не понасям ниско интелектуални"говеда" да ни правят на маймуни в тази джунгла-електроника.Ние знаем и можем повече!Търговците да го д........както вече става при нас.За Бога Братя,не купувайте-много точен и важен призив от едно близко минало,и от един умен човек,когото всички отричахме,а ето,че стана актуален. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 13:36 Заглавие: Re: До колегите от Плевен и региона |
|
|
| wesko dilow написа: | Уважаеми колеги,колега Токио.Нека да споделя мои тегоби,малко отнесени от звукотехниката,но много близки до дискусията.Дано не съм досаден с писанията си,но знам защо.Преди 2г.си купих Форд Мондео,не заради имиджа,който имам в нашия град,тук има доста милионери,а заради синът си,когото исках да привлека като специалист в нашия бранш-сервизиране на домашна и авто електроника.Купихме теникето и вместо да се радваме-като всички прецакани другия ден почнахме ремонтите и до днес.Всеки ден донася нови изненади,да не споделям подробности,защото сайта е миниатюрен за нашите страдания.Нещо подобно се получава и на електронния пазар.Влизаш в един лъскав магазин,много светлини,електроника,усмихнати-ми, да не повярваш,продавачки,плащаш,и когато си отидеш доволен се оказва,че за пореден,и не за последен път си прецакан.Нещо като предизборни обещания.
ДО КОГА УВАЖАЕМИ,СКЪПИ КОЛЕГИ?ДО КОГА?
Вместо да си плачем във форумите,нека като нормални потребители си потърсим правата,както е при нас-телевизор на 30г. ремонтираш захранване,а се иска да работи по-добре от нов,а сме взели някакви пари за ремонта на антиката.И утре почва плачене,че камо ли не сме го повредили,а търговците продават НОВА стока със 100 процента качество и няма рекламаций за 3-4лв.Много колеги ме плюваха,когато ви призовавах за среща в Рибарица,но точно на такива срещи се дава червен картон на ментетата.Вие всички знаете колко струва едно момче да израсте като добър специалист и някакав олигофрен с пари,да го унижава в магазина,и да се чудиш-ти ли си некъдърен или някой те прави на нищожество.Мнаго от въпросите в този прекрасен форум ще са излишни,ако се обединим срещу кича в електрониката,а той завладява пазара и образованието тотално.Извинете ме за възбудата,но не понасям ниско интелектуални"говеда" да ни правят на маймуни в тази джунгла-електроника.Ние знаем и можем повече!Търговците да го д........както вече става при нас.За Бога Братя,не купувайте-много точен и важен призив от едно близко минало,и от един умен човек,когото всички отричахме,а ето,че стана актуален. |
Уважаеми колеги, колега wesko dilow, ние не можем да спрем ментетата. Докато има хора, които да купуват ментета, те ще съществуват. Когато клиентите спрат да ги купуват, тогава и вносителите ще преустановят вноса им.
Дано да не съм пророк, но не виждам никакви изгледи това да се случи скоро.
Не виждам и връзката на поста ти с моята тема.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|