| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
HTS950W Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 03, 2011 20:31 Заглавие: |
|
|
Благодарности на всички! Наокло няма екран. Мястото на което е сегашната антена и на което мисля да монтирам новата е пространството между стряхата и горната плоча на терасата, която е на втория етаж. Високо е окло 1,2м, широко окло 4м, от ляво и отпред няма нищо (отпред имам предвид юг, посоката в която се намира ретранслатора). Май ще се навия да си направя една логопериодична антенка по схемата която ми даде Ichko.
http://hts950w.snimka.bg/hobby/shemi.476249.25508472.big
Проблема обаче е, че тя е изчислена до 50-ти канал. На мен ми трябва до 51-ви включително. На 51-ви е Нова. _________________ За контакт:
[email protected] или на ЛС |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
sathv Опитен потребител

|
|
|
 |
HTS950W Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 04, 2011 21:59 Заглавие: |
|
|
За PHILIPS-а нищо не казвате? _________________ За контакт:
[email protected] или на ЛС |
|
|
 |
gakal Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 05, 2011 9:20 Заглавие: |
|
|
| Philips антената е добра и с много голямо усилване. Но както ти описваш разположението си ,имаш отлични условия за прием с пряка видимост. При това положение с нормална пасивна антена би трябвало да получиш силни нива на приетия сигнал, а ако поставиш активна антена с голямо усилване е възможно да претовариш входа на приемника си което да доведе до влошаване на картината. Моя съвет е да си вземеш обикновена 5-7 елементна дециметрова антена, като обърнеш внимание на това да е по-здрава физически. В момента там работи тестово DVB-T предавателя на 25 канал - пробвай и успех ! |
|
|
 |
|