| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Георги Стоичков Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 24, 2011 12:48 Заглавие: |
|
|
Явно мобилните оператори предоставят достъп не само до активните номера, но и до личните ни данни Току що получих смс от въпросната игра който гласи че днес всички родени на 14 ти получавали някакъв допълнителен бонус при верен отговор Никога не съм им вдигал нито съм им отговарял на смс-ите, нито съм се регистрирал с ЕГН, та аджеба от къде знаят че съм роден на 14-ти, ако не ми знаят поне 6 те цифри от егн-то ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 24, 2011 15:21 Заглавие: |
|
|
| А ти сигурен ли си ,че само ти си получил такъв СМС ? Може да е просто съвпадение ! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 24, 2011 16:28 Заглавие: |
|
|
Хахахаха, момчета не се косете, днес и аз получих есемес и хоп след 2,5 часа ми се обажда Васко ти кеца, изслушах тирадата до там че да докажеш че си над 18 трябва да си пратиш егенето и дотам .Та с тази глобална компютаризация ни познават и космите на задника, затова не се косете много . |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Ное 24, 2011 22:31 Заглавие: |
|
|
Просто нямаме държава която да защити народа си. И светата 3ица си прави каквото си иска, особено ментел които ни разпробиха входа и си напускаха кабелите без разрешението от никой и без да са питали никой. Да не говорим колко НЕ кадърно го направиха ами и не си изметоха боклука.
Обаче и ние сме си виновни, че си траем и не предприемаме нищо. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 24, 2011 22:34 Заглавие: |
|
|
| Защо не им ги изрежете и не поискате наем? |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Ное 24, 2011 22:36 Заглавие: |
|
|
По законов ред няма да издържи никъде, мислил съм го не само за тях ами и за останалите 1000 които си правят каквото си искат.
едит: ststefanov отговорил съм Ви на ЛС да не спамим темата. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com
Последната промяна е направена от DJ69VN на Пет Ное 25, 2011 12:36; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 24, 2011 22:40 Заглавие: |
|
|
Как така ще пускат жици във вашата собственост?
Нали се сещаш какво ще стане, ако, например, имаш къща и някой дойде да опъне някакви жици? |
|
|
 |
Георги Стоичков Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 25, 2011 0:45 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | А ти сигурен ли си ,че само ти си получил такъв СМС ? |
Не мога да потвърдя и не знам дали само аз съм получил такъв смс, но се изненадах от де па точно днес родените на 14 ти ще ,,печелят" бонус Факт е че аз съм роден на 14 ти и ми стана много интересно как пък точно родените на 14 печелят бонуси днес Възможно е да имат врачка която да нацелва рождените дати на потребителите спрямо номера им  |
|
|
 |
jonov Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 25, 2011 9:00 Заглавие: |
|
|
А , дали домоуправителя не е гушнал някой лев , демек за входа ? |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 25, 2011 10:16 Заглавие: |
|
|
Не е случайно че, ни знаят рожденните дати.Вчера колегата имаше рожден ден и му се обдиха да му честитят и да го врънкат да си дава парите.От къде ни знаят ЕГН тата не ми е ясно. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|