| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 23:42 Заглавие: |
|
|
| kd 503 написа: | | Anonymous написа: | | Ти къде и как си разположил колоните? |
ако мен питаш в ъглите естествено по диагонала така се губи стерео ефекта но баса идва в повечко естествено двете трябва да са сфазирани и другото което пропуснах е ,че измисленият бас рефлекс е от задната страна (към ъгъла)
ето картинка на грозните ми колони който свирят далеч по - добре от колкото изглежда
това е само постановка ако найстина го усиля докрай говорителите ще изпушат те почват да пушат на 68 а се усилва до 74  |
Наистина са грозни ама нали ти свирят  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 12:18 Заглавие: |
|
|
Оууу свирят невероятно картинката нищо не говори сама по себе си... _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
Bojidar200 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 13:07 Заглавие: |
|
|
Между другото средите ти (VK138) са с жица 0.16 и държът при ниски честоти (на нормална музика ) до 20-30вата! _________________ Всичко е ток и жици! |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 17:32 Заглавие: |
|
|
| Bojidar200 написа: | Между другото средите ти (VK138) са с жица 0.16 и държът при ниски честоти (на нормална музика ) до 20-30вата! |
Това е вярно преди да ги сложа доста си играх с тях за размерите си вадят невероятно ниски в затворен обем 20 литра и въпреки че са 4 вата свират много силно мисля ,че може да се направи добра еднолентова колона с тях. _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
Bojidar200 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 15:58 Заглавие: |
|
|
За по непретенциозни може еднолентова, но ще е хубаво да има и пищялка.Тука имам около 30 здрави парчета и още толкова повредени (тези говорители са минимум 15вата!!!). В къщи едни от компютърните ми колони са с такива говорители. Закачил съм ги на студио2-ка през 5ома съпротивления и нямам с тях никъкви проблеми _________________ Всичко е ток и жици! |
|
|
 |
|