|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2011 22:33 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Точен заместител - FRC2086. |
Gena, човека който е написал горното е производител на ДУ.
Питащия иска да си реши проблема, а не да експериментира.
Представи си, че купи от Лидл и не се получи. Ще си му направил мечешка услуга. Пък и Лидл не предлагат всеки ден ДУ, а на годината веднъж. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Gena Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 16, 2011 7:27 Заглавие: |
|
|
Знам, че RC е много навътре в нещата.
Човека питаше и за универсално дистанционно. Просто го насочих към Lidl. Но щом има пълен аналог, естествено е да си вземе него.
Все пак универсалните имат ограничения откъм брой функционални бутони. А и няма как да съм сигурен, че ще работят всичките му функции, без да се пробва. Дори оригиналните дистанционни на ТВ с възможности да управляват други уреди си имат ограничения, както знаеш.
Между другото тази година в Lidl два пъти се предлагаха дистанционни, които са различни като възможности. На външен вид са еднакви, но са различни версии. Това може да се провери в сайта им. Има си и упътване, както и спецификацията на кодовете, които поддържа на български в pdf версия.
За мен темата е приключена, а и питащият вече вероятно си е решил проблема!
Лек ден! |
|
|
 |
jovanoty Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2011 10:59 Заглавие: |
|
|
Само искам да благодаря на RC за помощта и правилния съвет който ми даде за FRC2086.
Купих го и работи перфектно.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|