| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2012 21:13 Заглавие: |
|
|
| Bateencho , защо не пробваш и с 2N3055 бре ? Тъкмо ще разберем кой е "по-по-най" Къде тръгна да сменяш дарлингтони с вграден диод с обикновен краен ХОТ ,пък бил той и 838 ? Всяка жаба да си знае гьола , МОЛЯ !!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2012 21:30 Заглавие: Re: За и против КТ838А |
|
|
| batencho написа: | | Искам да кажа,че може за проба да замени и BU808DFI ... | И каква ще е тая проба? Ще почне да гъне растера, разни други странични "ефекти" , които още повече ще те хвърлят в размисли дали няма и друг дефект. Не си заслужава според мен , но всеки си има мнение и си го отстоява. |
|
|
 |
georg77 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2012 22:00 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | сложих едно КТ в някаква китайска пръчка, |
А кое от двете е "пръчката"? Много спорен въпрос |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2012 23:08 Заглавие: |
|
|
| Понеже въпроса е "за" или "против" аз съм "против" да си губиш времето да им мислиш и правиш радиатори,подложки,жички и т.н.Хубаво си работеха на Електроните ама всичко си беше изчислено правилно и нямаше проблеми.На В.Търново грееха доволно а SU160-161 работеха студени.Правил съм опити да го слагам на Funai едно време ама и там гърмеше КТ-то.Може да е бил хубав транзистор за времето и мястото си ама ако изхабиш цялата кутия само за един телевизор?Ако ти го върнат 2-3-4 пъти ? |
|
|
 |
Rabin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2012 17:29 Заглавие: |
|
|
Ползвам такъв за електронен товар. Една руска схемичка, симулира реостат, да не ми бръмчи вентилатора в банята  |
|
|
 |
|