|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
deamright Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 04, 2012 22:23 Заглавие: |
|
|
Всичко е 6 работи отлично, оставих го само на телевизора а за другата техника ще има друг евентуално.
пп. как е правилно да се зарежда това чудо? Аз като го купих го включих в мрежата и веднага след това накачих уредите, не съм го оставял първоначално да се зареди. Включен е в мрежата вече около 24 часа, трябва ли да го разредя и заредя наново без включени товари? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 04, 2012 23:57 Заглавие: |
|
|
| Какво е токов удар и как UPS-a предпазва от него? |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2012 22:03 Заглавие: |
|
|
Може да се приеме, че НЯКОИ UPS-и създават токови удари.
Често съм наблюдавал разлика м/ду нулата и 3тата жица, която трябва да е земя да стига напрежението на мрежата+напрежението на работещия UPS (точно преди да спре, но е превключил)
Налични варистори 390V DC (фаза-зема, нула-земя) гърмят след 3тия опит най-много.
Явлението е мн. интересно.
Проблема престава да съществува след зануляване на единия от изходните проводници  _________________ http://www.zahranvane.com |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|