| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2012 11:34 Заглавие: |
|
|
Ами то в банята за какво му е охранителен? Да не му откраднат цукалото ли? Виж, ако е такава бих си откраднал тоалетната чиния и аз, даже и да не е пускана водата вътре и да не е много чиста.
http://vbox7.com/play:96827ff9
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2012 11:56 Заглавие: |
|
|
Ами... прозореца на банята беше толкова голям, че нямаше никакъв проблем да се проникне през него. С врата тип щора нямаше никакъв друг вариант за охрана. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
Shalakov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2012 12:00 Заглавие: |
|
|
Знам, че не е много практично, но тоалетната се ползва от възрастен човек а ключа е на 2-3 крачки от вратата, което прави сложно намирането му в тъмното.
Идеята е да се монтира датчик близо до лампата която ще управлява, но незнам когато се задеиства дали няма да му пречи на работата. |
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2012 12:16 Заглавие: |
|
|
| Слагай какъвто намериш в близкия магазин. Лампата няма да му пречи. Всички са с пластмасов корпус. Монтираш високо и максимално далеч от душа. Аз ползвам такива и за сега съм нямал грижи дори при монтаж отвън - входни врати направо на улицата. |
|
|
 |
Shalakov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2013 22:05 Заглавие: |
|
|
С какво може да се задейства тоя датчик, сложих в банята, но искам когато отварям вратата той да се е задействал вече. Какво да закача на вратата да стане номера или няма такова нещо |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2013 22:33 Заглавие: |
|
|
Една рид ампула и магнит + лека модификация в датчика. Намираш схемата на датчика ( В повечето случай ще е с LM324).
Може би ще е добре, ако слагаш тази рид ампула да мислиш за добра изолация или галванично разделяне, защото иначе .... |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 05, 2013 18:25 Заглавие: |
|
|
E сложи го близо до вратата. Аз като отворя и ме захапва веднага. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
|