|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 26, 2005 21:13 Заглавие: |
|
|
[quote="Петров"] | Филипов написа: |
Проблемът е в задклавиатурното устройство
 |
моля господин Филипов и Петров да не обиждат на задклавишно устройство ,а да прочетат внимателно какво съм писал по горе!правил съм много инсталации на ОС от всякакъв тип справял съм се и със заразени хардове ,но в случая всичко стана след като инсталирах програмка на адобе за пи ди еф файлове която правела и сайтове преди това компа си работеше отлично!!!като начало някой икони си промениха образа отряза ми се функцията за търсене и някой бутони се скриваха а също и нямаше опресняване в прозорците на определени места.предполагам че вируса се крие в харда преди имах вирус в биоса но след ъпдейт се оправи работата.сега търя програмка за формат на ниско ниво.Казаха ми че добра за тази цел е maxtor LLF незнам ще опитам с нея ако някой знае по добра моля да ми каже,ще съммного благодарен:-) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 26, 2005 22:56 Заглавие: |
|
|
Мисля че продължаваш да си създаваш проблеми.
1. Л.Л.Формата за какво ти е? Това че някой го е написал не означава че ти е нужен, това е един изключително бавен, ненужен в твоя случай а при определени условия и опасен за диска процес!
2. Вирус в Биос не може да се изчисти с ъпдейт на Биоса а само с програмиране на програматор или хот свап на друго не заразено дъно.
Филипов ти написа да се обърнеш към специалист! наистина е най добре да направиш така!
А сега ти поднасям най искрени извинения за предната и тази обида. |
|
|
 |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 14:10 Заглавие: |
|
|
| Петров написа: | Мисля че продължаваш да си създаваш проблеми.
1. Л.Л.Формата за какво ти е? Това че някой го е написал не означава че ти е нужен, това е един изключително бавен, ненужен в твоя случай а при определени условия и опасен за диска процес!
2. Вирус в Биос не може да се изчисти с ъпдейт на Биоса а само с програмиране на програматор или хот свап на друго не заразено дъно.
Филипов ти написа да се обърнеш към специалист! наистина е най добре да направиш така!
А сега ти поднасям най искрени извинения за предната и тази обида. |
Ох колеги незнам вече какво да правя наистина след формата на низко ниво с maxllf.exe проблема си остана същия макар и преди това да ресетнах биоса като извадих батерията все същото .Дъното ми е GIGABIT 7VAX с два биоса и от който и да бутна все същото сега ще опитам с една антивирусна програмка дано нещо да стане защото биоса на дъното ми е с два чипа които са запоени и незнам как може да се препрограмират .Голям проблем имам и ако някой може с какъвто и да е съвет моля да помогнеслед заразяването сега не мога да инсталирам нито win98 ,winme ,просто инсталацията тръгва и донякъде спира с грешка. |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 19:03 Заглавие: |
|
|
Нямаш вирус а хардуерен проблем, няма и смисъл да програмираш биоса това няма да ти помогне както не ти помогна и ЛЛФ. Почисти си PCI, AGP i Memmory слотовете от прах и замърсявания, направи си коректни настройки на BIOS, провери си и PSU и си готов. Ако не знаеш как трябва да извършиш горе изредените операции се обърни към някой колега, че не са една и две машините унищожени при некомпетентно извършена профилактика.
П.П. Цената за горе изброените операции + инсталиране на ОС и тест при нас е между 20 и 30 лв, чудя се защо си тровиш нервите а не дадеш машината на сервиз да ти решат проблема. |
|
|
 |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 08, 2005 16:20 Заглавие: |
|
|
| Петров написа: | Нямаш вирус а хардуерен проблем, няма и смисъл да програмираш биоса това няма да ти помогне както не ти помогна и ЛЛФ. Почисти си PCI, AGP i Memmory слотовете от прах и замърсявания, направи си коректни настройки на BIOS, провери си и PSU и си готов. Ако не знаеш как трябва да извършиш горе изредените операции се обърни към някой колега, че не са една и две машините унищожени при некомпетентно извършена профилактика.
П.П. Цената за горе изброените операции + инсталиране на ОС и тест при нас е между 20 и 30 лв, чудя се защо си тровиш нервите а не дадеш машината на сервиз да ти решат проблема. |
Колега горе долу уцели истината:-)значи проблема е бил процесора който незнайно по каква причина си е прецакал кеша и не обработва инфото правилно а в същото време и не грее.процесора е AMD 1700+ .Просто това за мен бе много невероятно но излезе факт !Благодаря на всички които ми писаха ))Закривам темата!!! |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 08, 2005 22:42 Заглавие: |
|
|
| plam65 написа: | | Петров написа: | Нямаш вирус а хардуерен проблем, няма и смисъл да програмираш биоса това няма да ти помогне както не ти помогна и ЛЛФ. Почисти си PCI, AGP i Memmory слотовете от прах и замърсявания, направи си коректни настройки на BIOS, провери си и PSU и си готов. Ако не знаеш как трябва да извършиш горе изредените операции се обърни към някой колега, че не са една и две машините унищожени при некомпетентно извършена профилактика.
Колега горе долу уцели истината:-)значи проблема е бил процесора който незнайно по каква причина си е прецакал кеша и не обработва инфото правилно а в същото време и не грее.процесора е AMD 1700+ .Просто това за мен бе много невероятно но излезе факт !Благодаря на всички които ми писаха ))Закривам темата!!! |
Мисля че процесора ти е здрав, просто е експлоатиран при лоши условия, ако си от Варна ми се обади да го водим това повредено процесорче  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|