|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 03, 2013 18:00 Заглавие: |
|
|
| emoome написа: | | ... дето ще трябва нещо да им се издокусурява, докато им мине гаранцията ... |
Учудва ли те това?
Моите косвени наблюдения от малко по-друг ъгъл са точно такива - новата особенно ниско бюджетна техника (пък и не само ) е пълна с бъгове и недомислици.
Дето имаше една култова реплика от един филм:
"Всеко се качило на кола и писка ли писка ..."
Та и тук така - всеки почна да прави техника и да пише софтуер - ма че недоклатен нито хардуера, нито софтуера/фирмуера - на никой не му пука.
Оплакванията -> към Арменския поп. _________________ RemoteControls |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 03, 2013 18:58 Заглавие: |
|
|
//offtopic
Лошото е че не е е само нискобюджетната и и да идеш на магазина не знаеш дали и да дадеш 200 или 2000 няма все да береш ядове.Особено телевизори от далеч по-реномирани марки като Philips,Toshiba,Samsung-където има случки на далеч по-недоклатени софтуери,включително и случаи в които лечението е свързано със подмяна на матриялна част(и съответно чекитан валс/мишел платини) за разлика от описания...
А кат ти дойде кафемашина Saeco за една торба пари и в бюлетина за повредата пише-"пипни ме тук и там",разклати наляво и надясно,натисни тук и там и направи мека устна забележка на клиента да си я пуска по-редовно.При което клиента те пита-"ако ида на море за един месец тряя си я нося с мен ли?".Щото китаеца е правил такава гума дето и Менделеев сигурно няма да и научи формулата и състава.Сигурно я произвеждат от лайна и миши опашки... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 04, 2013 7:55 Заглавие: |
|
|
| emoome написа: | TFT LCD 32742- мига 16 пъти" , дето ще трябва нещо да им се издокусурява, докато им мине гаранцията  | Само да доуточня, че "Vestel" няма издаден бюлетин по въпроса или поне аз не съм го срещал, което означава, че това според тях е нормално и няма причина да се правят опити за отстраняване на този дефект от гаранционните сервизи а решението на проблема идва от споменатия форум. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|