Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Имам желание да стана колега - помагайте
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
k810
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Несебър

МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2014 21:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз мисля че ако наистина имаше желание да се занимава, щеше като Funtast вече да си има поялник и духалка и да човърка разни неща, а не да задава въпроси под напрежение или без напрежение да ремонтира лаптоп.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
audiohack
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Благоевград

МнениеПуснато на: Съб Юни 14, 2014 22:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Има една приказка "От всяко дърво инженер не става" или свирка беше Smile

Нищо лично към никой.
denyo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Юни 18, 2014 10:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Талант си трябва и да те влече, а не просто защото е готино да го правиш. Аз понеже почти на 100% съм самоук (трудно е наистина, ама така се случи) се сещам как се опитвах за пръв път да си направя антенен усилвател по схема обща база от един учебник. Там обаче проклетниците бяха нарисували само сигналните вериги без захранването и въобще всички схеми в този учебник бяха такива. Даже докато го четях, си мислех колко велик е полупроводника - от нищото енергия да прави. Така че човек трябва да има познания и да гледа критично на това което вижда, да си обяснява как работи, къде какво би трябвало да има. Ето в момента един приятел си е навил, че е много яко да може да снима по-професионално и ме пита разни неща за фотографията. Да обаче, явно въобще не прави връзка между тях, понеже като обсъждаме материята или повтаря 1:1 това което съм му казал или ако се осмели да направи свое съждение, уж логически изведено от това което съм му казал, то е тотално невярно, т.е. като виждаш всяко нещо, трябва логически да си го обясняваш защо е така, а не просто да го запомняш, защото ако вкараш логика, ще стигнеш до много други неща с които ще с наясно и без някой специално да ти ги казва или да ги четеш някъде.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
diretouch
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 24, 2014 10:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Малоумници прости ! така ли помагате на начинаещи - http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=97011&highlight=&topicshow=%CF%F0%EE%E1%EB%E5%EC%20%F1%FA%F1%20%E7%E0%F0%FF%E4%ED%EE%20%F3-%E2%EE%20%ED%E0%20%EB%E0%EF%F2%EE%EF,%20%F1%20%EB%E0%EF%F2%EE%EF%E0%20%E8%EB%E8%20%E8%20%E4%E2%E5%F2%E5? ?!

Ебете се в гъза, нещастници!

Exclamation Arrow Как да помогнем на някой,който го е домързяло дори да погледне най-елементарните неща?Включително и неща,които е близко до акъла да провери дори и човек който въобще си няма хал-хабер от електроника?А за ругатните получаваш бан Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети