| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 19:18 Заглавие: sony |
|
|
да двустранна е смд монтаж но няма бяло копче  _________________ 123 proba |
|
|
 |

|
|
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 20:07 Заглавие: |
|
|
сега Ви разбрах.на пулта е с 4 цветни бутона,трябва да има и още един цвят.но ми се струва,че ако управлението не е записано по i2 c шината да управлява тунера,няма да стане! лошото е че пулта му е pilot-4024 и сервизния не е като с оригиналния.после има борба и с звука !!!  _________________ 123 proba |
|
|
 |

|
|
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 20:27 Заглавие: |
|
|
Г-н Филипов,ще продължа темата утре , сега просто съм уморен.моля за разбиране . благодаря Ви! _________________ 123 proba |
|
|
 |
Божилов Гост
|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 20:43 Заглавие: |
|
|
| Колега проблема не ти е в сервизния режим,а иска смяна на тунер и презапис на памет.Правил съм подобна процедура с това шаси на Сони но доста отдавна и вече не си спомням.Бих могъл да ти пратя цяла платка(говоря за страничната платка с тунера и процесора и тда8366) която работи но е на моя колега и предполагам цената ще е доста височка -някъде към 50-60 лева .Ако ти е угодна тази цена пиши ми на [email protected].А без дистанционно с бял бутон не можеш да настроиш телевизора.Дистанционното на Visa има бял бутон и си пасва идеално на тези Сонита.Мисля IR7225 му беше номера но провери все пак по модел. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 21:18 Заглавие: |
|
|
smd, не ти е нужен сервизен пулт ( поне аз незнам да има при Sony). Белия бутон не е признак на серв. пулт, просто пулта на Pilot 4024 е "куц" и не е за това шаси.
Г-н Божилов, според мен не точно това номера по Visa но сега не ми се рови. Утре ще погледна и ще го напиша ( това което е според мен разбира се /може и да не съм прав ) |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 22:09 Заглавие: |
|
|
Изпращам Ви сервизното описание на това шаси ВЕ-3В и паметта за всеки случай.Успех.
За Румен Иванов: Какъв номер е пулта Ваше производство,и друго което е интересно може ли да се влиза в сервиз с него.Извинявай,че тук задавам въпроса. _________________ Димитър |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 9:40 Заглавие: |
|
|
При Sony има две вариации на командата за "белия" (поне аз за толкова знам).
dima, номерата на нашите пултове са 5783 (ориг. пулт RM841 и подобните му) и 5784 (това пък е по Visa 7235). |
|
|
 |
|