Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Aвтоаларма VALCOR
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Сря Авг 06, 2014 14:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво има да се крие в продукт отпреди 10-15 години? Помня в казармата през 1974-та ни докараха един приемник Р250. Супер секретен беше,документацията замина веднага в секретна секция. Два месеца по-късно излизам в отпуск и в един РЕП видях поредния брой на руското списание РАДИО. Купих го и оооо-ШОК! В списанието-пълната схема на секретното радио! Показах го на ротния и тъпана ми го конфискува! Върна ми го на другия ден с откъснати страници на които бе публикувана схемата! Та и сега. Младежът купил колата преди два месеца заедно с въпросният суперсекретен продукт. Алармата работи криво-ляво-приема командите,мигачите мигат,но сирената мълчи. Искаше да я направим да се обажда. Освен мигачите и заключването всичко друго е скопено! Вероятно защото е работело перфектно! Е това е. Исках да разбера опроводяването на алармичката за да не се навирам под таблото и да проверявам всеки един проводник. Явно няма да стане. Вероятно момчето трябва да запали колата и да тръгне по градове и села да търси дилър на ЛЕСИ.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dodov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Попово

МнениеПуснато на: Сря Авг 06, 2014 19:21    Заглавие: Отговорете с цитат

До представителя на фирма Леси. Ти явно не си запознат във Вашата фирма, каква информация сте публикували, какво сте снимали, какво сте пуснали в интернет пространството. Пък си тръгнал да ми казваш, да се засиля на бегом да трия. Можеш само да ме хванеш за мамула. Нали знаеш какво е мамул? Или си от шефовете, и видиш ли някой от твоите хора, тихомълком е отворил секретната каса, и с прибежки и препълзявания, лека-полека, на куц крак, озъртайки се наляво - надясно, вземал документацията. Smile Та вземал и я пуснал свободно, из интернета, да види техническия народ, каква супер секретна информация са сътворили от изпечената Фирма ЛЕСИ. Защото другите Български фирми производители на аларми, ряпа да ядат, за производството на аларми. Та трябва обикновения човечец, който си купил кола, и вътре се мъдри аларма на леси. Да почне да им се моли, да притиска ръце, а дано да стане, да благоволят да му изпратят как да си свърже алармата, с откачените кабели. А тези от леси са отсекли - няма да стане до като не се бръкнеш с 11 Български лъва. Пет за нас, и шест за вестоносеца, дето ще ти донесе свитъка. Сега представителю, събери раницата, обувай два чифта чорапи, защото единия ще се скъса, нахлузвай гуменките, и почвай да обикаляш, форуми, клубове, седенки, паланки, да събереш всичката изпусната секретна информация за алармите. И всичко да остане при Вас, затворено, запечатано, зазидано в секретната каса.
И сега какво излиза г-н представителю! Ако реша ей тука във форума да публикувам една снимка като тази:
http://prikachi.com/images.php?images/26/7521026X.jpg

На Вашата супер секретна аларма, и да искаме да дискутираме. Защо тези релета, които са китайски, и контактите им залепват. Да дискутираме във форумът дали залепват от голям ток, или са некачествени. За които Вие от фирма Леси твърдите, че влагате само качествени елементи, без никакъв компромис. Тебе ли да питам представителю, на леси. Да разрешиш да започне дискусията? Smile Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Авг 07, 2014 9:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Я и аз да пусна снимка-две на технологичното чудо VALCOR VR32C2BC.

Интересно ми е защо има запоени две сини ЖИЧКИ на гърба на платката? Дали някой нещо е прескочил там или това е технологичен похват???

Платчицата на приемника сякаш е рязана в детската градина-кривичко, ей тъй ,за прегледност. И отново ЖИЧКА- този път жълтичка. Прерязана от някого. Вероятно защото шок-сензорът е работел прекалено адекватно Twisted Evil
Антената- ЖИЦА дълга около метър и половина-два. Изведена около предното стъкло. Вероятно за връзка и приемане на сигнали от извънземни цивилизации Rolling Eyes Twisted Evil Та такива работи.

Последната промяна е направена от Ditronix на Чет Авг 07, 2014 10:28; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Чет Авг 07, 2014 10:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Лично мнение - авторските права не са пожизнени. А и никой не го е присвоил и да го представя като свое. Но пък и защо ли - само да се срамува от "сделаното".

Направете си справка - технически неща, полезни модели и подобни обикнновено се защитават с патент. Максималният срок е 10 (десет) години. Авторът трябва да заплаща патентна такса за всяка година и за всяка отделна страна, за която желае патентна защита.

Патентната претенция трябва да се събере в едно единствено изречение. Обикновено конструкцията е от вида: "Джаджа, правеща това и това и отличаваща се с едисикакви качества и подробности от сега съществуващите решения". Задължително се предоставя и пълно техническо описание, така че човек със средно техническо образование да може да го повтори. И това са международни изисквания за всички страни по света.

Та вместо да си бяхте замълчали сега стана такава антиреклама на вашето велико "изделие", че всеки оттук нататък, сблъскал се с въпросното "чудо" ще вземе единственото правилно решение - в гюма и замяна с ново, което има съответната поддръжка и уважение към клиента. Страх ме е да се помисля какво ли го чака собственика ако има проблем с дистанционно или нещо друго.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Авг 07, 2014 10:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Ooooo,няма проблеми с дистанционните,колега Филипов! Момчето се е обаждало да пита за второ, че алармата е била монтирана само с едно-по сведения от предишния собственик. 35 кинта за едно трансмитерче плюс разноските по дилижанса Twisted Evil За сведение- останалите фирми,поне тези,с които аз съм контактувал искат 12-18 лева за трансмитер в обикновена кутийка. С ключовете са по-скъпи,ама това,за което говорим хич не е такова! Та във връзка с поста над моя- Филипов е много прав! Баща ми,Бог да прости, ме научи на доста неща и едното от тях беше "Когато не знаеш какво да приказваш,по-добре си мълчи!".
Смея да твърдя,че тази истина много пъти досега ми е помагала в трудни момети!

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети