| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Юни 26, 2005 13:07 Заглавие: |
|
|
Написаните от хепи цени за говорител ББА са валидни в 2 случая-когато говорителя е стар или когато е нов но закупен без ДДС и с известна отстъпка.И в двата случая имаме данъчно нарушение-защото не е издадена касова бележка или фактура.Не бих се учудил ако идващато седмица данъчните посетят ББА .Ами така е-като пишат разни сополанковци без да мислят..... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Юни 26, 2005 19:39 Заглавие: ре |
|
|
От 2884 потребители, само аз ти обръщам внимание.Другите потребители са се отказали, защото са видели, че няма смисъл(интересни лични съобщения си им написал).Е и аз ще направя така.
П.С. "На глупака му даи власт, и му гледаи сеира" Време е да гледаме... _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 9:40 Заглавие: |
|
|
| и аз съм приключил -нямам време да се дърля по нета с разни сополанковци.А за лични съобщения-имаш грешка на никого не съм писал |
|
|
 |
Гост
|
|
|
 |
badboi Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 11, 2005 17:14 Заглавие: тубадестроер |
|
|
Ташаци на рояци!!!!!  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2005 0:32 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Когато подхвърлих на хепи за 18ХВ700 обертон-това беше уловка хайде сега да видим като твърди хепи че е държал в ръце такъв говорител дали знае нещо за него Каква е мембраната -гладка или оребрена?Какъв е диаметъра на магнита?А на звуковата бобина?И как е направена-двуслойно или двустранно?Какви са мишурните проводници-единични или двойни?Колко е отвора в магнита?..... |
Това ли е прословутия 18ХВ700 на Обертон? С двойни мишурни проводници, които се късат Иначе не е лош говорител, но аз лично предпочитам Cervin Wega (made in USA) пред Обертон  |
|
|
 |
stereofonix Опитен потребител

Регистриран на: 15 Юли 2004 Мнения: 206 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2005 19:58 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | Това ли е прословутия 18ХВ700 на Обертон? С двойни мишурни проводници, които се късат Иначе не е лош говорител, но аз лично предпочитам Cervin Wega (made in USA) пред Обертон  |
тук малко смешно излезна ... аз съм за OBERTON за мен това е велика марка ... и за толкова пари не вярвам да се късат толкова лесно .. това да не се БГ говорители за 60-на лева вярно и бг говорители са добре но ... слабички са има какво да се пипне още по тях .. но никой не прави нищо по въпроса а относно сравнението на OBERTON със Cervin Wega може ли да ми дадеш ценова листа на Cervin Wega да сравня с таз на ОБЕРТОН ... все пак не може да сравняваш баба Лада със някои мерцедес някак не е честно  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 18:34 Заглавие: |
|
|
| stereofonix написа: | | Tokio написа: | Това ли е прословутия 18ХВ700 на Обертон? С двойни мишурни проводници, които се късат Иначе не е лош говорител, но аз лично предпочитам Cervin Wega (made in USA) пред Обертон  |
тук малко смешно излезна ... аз съм за OBERTON за мен това е велика марка ... и за толкова пари не вярвам да се късат толкова лесно .. това да не се БГ говорители за 60-на лева вярно и бг говорители са добре но ... слабички са има какво да се пипне още по тях .. но никой не прави нищо по въпроса а относно сравнението на OBERTON със Cervin Wega може ли да ми дадеш ценова листа на Cervin Wega да сравня с таз на ОБЕРТОН ... все пак не може да сравняваш баба Лада със някои мерцедес някак не е честно  |
Това са съвсем различно говорители и за сравнение и дума на може да става. Vega-та е 400 вата с меко окачване, докато на Обертона-а окачването е доста твърдо |
|
|
 |
stereofonix Опитен потребител

Регистриран на: 15 Юли 2004 Мнения: 206 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Пон Окт 24, 2005 11:53 Заглавие: :) |
|
|
| Tokio ще може ли да ми дадеш ценова листа на Vega- тупалки да видя за какви цени става въпрос [email protected] |
|
|
 |
|