| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 20:40 Заглавие: |
|
|
ще моге ли да ми пратите схемата и на мен. Не че ми е в нужда, но от мерак ще си я направя. [email protected] _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stereofonix Опитен потребител

Регистриран на: 15 Юли 2004 Мнения: 206 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 23:22 Заглавие: м дам |
|
|
и сега какво правиме всеки един по отделно ще ти иска схемата и ти ще я пращеш... а този фаилообменник за какво е направен ?!?!? аз лично не мога да хвана логика в тое което правите но явно има може ли някои да ме светне каква е че и аз да се науча на мурафети във тоз форум  |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 23:58 Заглавие: |
|
|
аааааайде и на мене я по-добре някъде в файлообменника. Предлагам схеми които се обсъждат да бъдат качвани някъде, за да могат всички да видят за какво точно става въпрос. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 6:08 Заглавие: Re: м дам |
|
|
| stereofonix написа: | и сега какво правиме всеки един по отделно ще ти иска схемата и ти ще я пращеш... а този фаилообменник за какво е направен ?!?!? аз лично не мога да хвана логика в тое което правите но явно има може ли някои да ме светне каква е че и аз да се науча на мурафети във тоз форум  |
Приемам градивната критика Може би имам нещо предвид като не я слагам във файлообменика може да е нещо малко или глупаво но са мои съображения така както ти имаш своите относно "мурафетите" . _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
V_A_S_K_O_1 Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 7:08 Заглавие: |
|
|
| Прати ли я кво стана яко не си я пратил я прати на [email protected] |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 7:13 Заглавие: |
|
|
| V_A_S_K_O_1 написа: | | Прати ли я кво стана яко не си я пратил я прати на [email protected] |
Пратил съм я още в неделя сутринта. Ако не си я получил ще я пусна отново _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
search Гост
|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 8:41 Заглавие: |
|
|
| Noel, отговори ми на въпроса,схемата работи ли за кабели в стена и устойчива ли е.При мен открива само свободни кабели и е много неустойчива. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 8:45 Заглавие: |
|
|
Отговарям , работи и открива само кабели които са под напражение.Колкото е по голямо полето толкова по надълбоко. Провери помагазините , може да е останало някъде готово такова устройство. Черно плоско с диод и зумер , Израелско производство , схемата е свалена от него и съм я повторил три пъти ,защото навремето струваше наистина доста пари.. Ако трябва ще я повторя отново и ще ти я пратя готова. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Edesign Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 11:56 Заглавие: |
|
|
| Прати ми схемата и на мен [email protected]. Аз използвам подобни детектори на кабели като мой роднини купиха къща и трябваше да се оправя инсталацията а схема никъде нямаше и беше направена ужасно. Та по вапроса използвал съм цифров фазомер купих го преди доста време за 7 лева. Това са едни малки фазомерчета с LCD дисплей показват дори колко е напрежението. Сега съм ги виждал в магазини по лев. Колко дълбоко приемат зависи от напрежението което тече по кабела --> за 220V дълбочината е повече от 50 см. Като точно се локализира къде е кабела според големината на изписаното напрежение на дисплея |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 12:27 Заглавие: |
|
|
Благодаря на НОЕЛ за схемата. А да попитам този елемент с "+" и "-" и над него 1kHz какво представлява? Свободния край къде се връзва. Към зумер ли? _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
|